Bulbulyuvasi Lulu02 ishal kabız olup duruyordum. Ama bu sabah çok fena ishal olmustum bir de aşırı iştahım geldi hamilelikten önceki gibi. Bakalım ne olacak
Bulbulyuvasi Lulu02 canım hiç belli olmaz herkeste farklı belirtiler. Bana kalsa çoktan 37de doğuruyordum belirtilerden. Belki şimdi de doğurmam Allah bilir 🫶🏻
Lulu02 Bulbulyuvasi sancıların beline vuruyorsa doğum sancisidir canım hayırla kolaylıkla doğur inşallah bizlere de dua et kolaylıkla kurtulalım
Mrv001 Bulbulyuvasi ben daha 32+1 55 günüm kaldı uygulamaya göre ama bi iki hafta onden gelsin istiyorum bencillik etmek istemiyorum hem tanışma hem eşimin doğum günü tarihlerine doğru gelsin hepsini bir çıkarayım aradan 😂😂
Bulbulyuvasi Mrv001 kız sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin. Jestini anlıyorum ama ona göre yapaydın kız çocuğu kaldmafşağfk
Bulbulyuvasi Lulu02 inşallah canım isteyen herkese nasip olsun nasip olana da sağlıkla kucağına aldırsın Allah’ım 🫶🏻
Mrv001 Bulbulyuvasi bacım çok uğraş sonucu oldu zaten evlendim evlenelim hiç korunmadim bastan beri istedik 1 buçuk seneyi buldu bilemedim bilsem ahh yapmaz mıydım 😂😂
Mrv001 Bulbulyuvasi teşekkür ederim canım bende öyle haydi gitte doğurmaya bak sen dogurunca da haber ver 😂 dualarım seninle inşallah 😊
Rabia1636 Nur_Gulec aynı gün benimde nişanım geldi biraz kasılmalarım oldu ondan sonra tık yok hatta şehir dışındaydım eşimle tedirgin bir şekilde sabah erkenden eve döndük ama ne suyum geldi ne sancım niyeti yok galiba
Knergiz Bulbulyuvasi kokuya bakmadım kan rengine yakın geldi benim sonrasında çatı muayenesi yapıldı kanamam arttı
Nur_Gulec Knergiz evet gecesinde benim de doğumum oldu dikkat etmek gerekiyormuş Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💐