ipek63yldz_ Yarın kontrolum varda bugün aşırı vajina da batma ağrı ve akıntıda artış var ve karnım aşırı sertleşmiş neden acaba aranızda bunu yaşayan varmı 🥺
Naz1616 ipek63yldz_ bende yaşıyorum 34 haftaligim bu aralar dahada artdi bende sorucam kontrolümde doktoruma enfeksiyonum var ondanda olabilir diye düşünüyorum
Lajanam ipek63yldz_ aynı hafta da aynı şeyleri yaşadım, hatta karnımın sertleşmesinden yürüyemez olmuştum. Erken doğum riskinden Bi gece yatış yapıldı 2 doz ciğer geliştirici oldum. 37+3 de doğum yaptım, ihmal etme kesinlikle doktorunla görüş
Mlke987 ipek63yldz_ 30+3 benimde ara ara vajinamın üst kısmında ağrı oluyo bebeğin kafası aşağıda olduğu içib normal dedi doktorum
ipek63yldz_ Naz1616 bende enfeksiyon geçeli çok oldu dün az az ağrı vardı bugün sırt ağrısıyla beraber arttı 🤦♀️🤦♀️
ipek63yldz_ Lajanam bugün saat 14.10 randevum var bakalım . Erken doğum riskin var demedi hiç doktorum. İnşallah birsey sorun olmaz 🤲🤲
Nur001 Ben de 34+6 dayım aynı sıkıntı var nst de bu hafta sancım çıkmadı önemsemedim herkes bizde de oluyor diyince bende sorayım bi doktoruma
goker16 ipek63yldz_ 32+3 de aynısını yaşadım hiç bir sorunum yoktu . Ve bişi olmaz dediğim için suyun geldi acil doğuma alındım
Gebe_hanim ipek63yldz_ Merhaba şuan bende aynı durumdayım 34+5teyim aynı şeyleri yaşıyorum akşam karnımın sertliğinden uyuyamadım bile doktorunuz ne dedi acaba?