Benim de ilk doğumum olacak inşAllah 🌸 Korkuö yok niye korkayım ki ya da korksam ne değişecek kendinize eza veriyoesunuz elinizden geldiğinizce rahatlamaya çalışın bebeğe yansımasın. Stresli karakterde insanlar olmasınlar ileride demi 😇🌸 Bu dünyada hiç bir acı kalıcı değil Sadece dua edecez sağlıcakla kucağımıza alalım diye. Ben meraklıyım çok fazla bir an önce kavuşma isteği car. Hiç bilmediğim ama özlem duyduğum bir konu. Ne kadar farklı. Bu anı yaşadıkça da yaşamak isteyenlere nasip olması için dua ediyorum. Anın tadını çıkarın bence 😇 Herkes de diyor hamilelik süreci en güzel tatlı süreçler diye Hem biz iyi olalım hem de minnoşkolar iyi olsunlar inşAllah 🌸 Benim 37+1 . Ölçümleri 38+5 ama son adete göre belirlenwn tarig doğum için esas alınıyormuş. Doğum şeklini konuşmadık erken diye ben de sormadım çünkü değişebilen bir seyir de olduğundan. Bir kere kordon dolanması olduğu için sezeryan olabilir diyorlar. Olsun, iyi olsun da minik kızım yeter ki sağlıklı olsun da farketmiyor inşAllah siz de diğer anne adayları da güzel güzel evlatlarına kavuşurlar sağlıcakla Hiç korkmayın her şey gelip geçiyor Güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler yaşayalım inşAllab 💐🌸💐💐🤍🤍💐🌸🤍🍀🍀🍀🍀