Aminee Kizlar istanbul anadolu yakasi uygun fiyatli hastane ariyorum medipol 6.000 den 10.000 bine çıkarmış ya 39.haftama giriyorum son anda zama tutuldum 🥺
tunasmom Aminee 10 bin tlye şuan gayet iyi bence ondan aşağı fiyata bulmak zor. 23 bine doğum yaptım 2 hafta önce
Tugraseda Aminee 10 bine can feda o dereceyim 😒 doktorla konustuğumuz rakam en son 15 bindi suan noldu hiç haberm yok yarın muayeneye gidicem. Eşiminde en kızdığı şey sürekli para konusunun açılmasıdır, sordurmaz bana eminim. 3 yada 5 neyse ödüycez sorgulama der
Merve997788 Aminee hangi medipole gidiyorsunuz acaba sezeryan fiyatı mı bu bende Esenler medipole gidiyorum sezeryan düşünüyorum
minikoannesi123 Bana göre sağlık sektorunun tamamen ücretsiz ve herkese, her hastanede aynı olacak şekilde organize olması gerekir ama şu anda maalesef böyle olmadığı için 10.000 TL’nin çok uygun olduğunu düşünüyorum. Ben yarın 18.000 vereceğim doğum için mesela….
minikoannesi123 Yazmelegi_ ya bunu her hastane kabul etmiyor maalesef. Ben de teklif etmiştim ama yok dediler. Allah’tan senenin başında bana bu yıl zam olmayacak dediler, sonradan zam yaptılar ama ben bu laflarını onlar hatirlatinca istemeden de olsa sabit fiyatla doğum yapacağım
baybarsmom Merve997788 bahcelievler muhabbet hanım medipollerin genel fiyatı bu sekilde doktordan doktora 2 3 bin fark ediyor
Elizbusra Bugun medicalparka sorduk normal ve sezeryan 17,500 epidural istersen ek 1000 veriyormussun aralıkta degıscekmıs fiyatlar
ballikedii Aminee keşke 10.000 olsa heryer anında giderim 17.000 di en son özel göztepe hastanesi yarım bir daha fiyat alıcam