noluyosanagenemiross Kızlar 11. Gün bugün dikişlerim aşırı kaşınıyor napıcam 😭 çok tatlı kaşınıyor bide öyle çok kaşıyasım var ki
casper12 noluyosanagenemiross ay benimde öyle benimde el sürme ama mikrop kapar 11 gün oldu dogum yapalı
Benvebebegim noluyosanagenemiross casper12 Geçmiş olsun, sıcaklarda üstüne eklenince iyice çekilmez oluyordur. Bir şey sormak istiyorum, doğum sonrasında kanamanız me kadar oldu, kaç gün sürdü. Bu sıcaklarda pedli pedli ne kadar duruluyor ? 😫
sselinn noluyosanagenemiross 2.5 ay oldu benim. Hala nasıl kaşınıyor. Alt karnım uyuşuk. Kaşıyıp hissedememek çok garip bir his
Efnanefnan noluyosanagenemiross bu iyi birsey iyilestiginin isareti ama kasiyamamak cok zor ..Umarim kisa zamanda gecer gecmis olsun..
noluyosanagenemiross Benvebebegim şuan leke şeklinde hala geliyo 12.günümdeyim daha 🙄 hatta düne kadar depend kullanıyordum attım sıcaktan yanma yapıyor diye ped kullanmaya geçtim dependden iyi diyebilirim 🥴🤣
casper12 Benvebebegim Benvebebegim kanama adet gibi fazla gelmiyor 40 gün kdr sürecek ilk dogumumda 35 38 gün sürdü ama adet kdr kanama cok olmamısrı bu lohusalıgımda da öyle aşırı kan gelmıuor
sselinn noluyosanagenemiross genital bölgem uyuşuk değil. Hatta dikiş yerim de uyuşuk değil. Alt karnımda uyuşukluk kaldı. Yani kesinin üst tarafı. İnşallah çabucak geçer