Nurak78 Kizlar reglime 10 gun var nerdeyse ama benim tek tarafli kasik agrim var ilk hamileligimide 5 gun varken ogrenmistim bu kadar erken belirti gosterirmi acaba ya
Dolis Nurak78 evet gösterir.benim de tek taraflı kasik ağrısı ile şüphelendim erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Benimde 10 gün kala yaptım
Dau123 Nurak78 gösterir evet ben 6 gün kala normal kaset test yaptım çift çizgi silikti sonraki gün kan testi verdim 98 ile öğrenmiştim
Dolis Nurak78 10 gün varr adetime hem erken gebelik testi hem normal test yaptım ikisinde de çıktı. Herkeste aynı olmuyor .bir kaç gün sonra tekrardan deneyin
Akduygu Benimde 10 gün var kasık ağrısı mide bulantısı var. Bu kadar erken olamaz diye düşünüyorum midemi üşüttüm sanırım
rojdaa_5634 Bende belirti vardı ama şöyle söyleyeyim karnimda acayip bir şişkinlik hissediyordum bu şekilde anlamıştım adetime 10 gün falan vardı o zamanlar.
Nurak78 rojdaa_5634 ayni belirtiler bendede var benim yatarken agri yok ayaga kalkinca sol kasigimda batma ve agri var
Dau123 Nurak78 bende de aynı durum vardı 7 haftalıkken boş gebelik dendi kürtaj oldum şuan tekrar hamileyim umarım güzel haberler alırsın
Nurak78 Dau123 ne kadar sure sonra kaldiniz bende haftaya pazartesi genetik testi vericem bakalim belki gebelik testide yaptiririm ozamana kadar olmazsam eger