bubuiledudu bende yapamam diyordum. Ne kendime ne başkasına bir şey sokamam batiramam yani toplu igne bile şakadan da olsa. düşününce bile tuhaf oluyordu içim. Catlatma ignesi tedavisi görmüştüm o zaman eşime yaptırmıştım kendim yapamadım. Sonra aşılama olmuştum onda da bi kendim deniyim dedim ilk başta elim titredi iğneyi ittiremiyorum girmiyor resmen.bi sekilde yaptim orda aştim o tedirginligimi. tüp bebeğe başlayınca dedim eyvah eşim gündüz iste olacak iğne saati de öğlendeydi.. ya yapamazsam. dedim ya Allah bismillah cesaret geldi günde 2 kere farklı ignelerden yaptım. Ilk başlarda biraz zorlandım ama sonra bir bakmisim tık tık hızlı hızlı yapmaya başladım alıştım. Şimdi mesela prolutex kullanıyorum sabah akşam bende ki rahatlığı görsen yattığım yerden vuruyorum artik😄 kendine güven bence yapamam deme bende böyle bi seyi batiramam ittiremen yani anliyosundur ne demek istedigimi. o hiss değişik yapardı beni Ama alıştım yani bide iğneyi dik yapıyorsun zaten öyle kolay oluyor sana foto atcam bi dk.
Ya görümceniz yapsın ne olacak ki derdim ama sonuçta Allah nasip eder de tutarsa gebelik, iğneler yine devam ediyor ileriki haftalara kadar. her dakika her gün görümcenin oraya gitmektense cesaretini yen bence. Çok zorlamadan tabi. baktın olmuyor yapacak bir şey yok

Bak ben aynen böyle sokuyorum sonra diğer parmağımla da enjekte ediyorum daha basit oluyor