EzgiCrs Hamiş anneler hangi marka güneş kremi kullanıyorsunuz ne önerirsiniz. 11+4 deyim dudak kenarında hafif leke çıkmaya başladı cildim yağlı, ne önerirsiniz ?
Pnr_KMRC1 EzgiCrs soltis çok memnunum ben hamileliği öğrendiğim anda başladım cnm mineral filtreli araştırabilirsin 🫶🌸
Tugbazdmr EzgiCrs ben la roshe kullanıyorum şahsen çok memnunum yağlı ve sivilceli bir cildim var asla yağlı his bırakmıyor ve sivilce yapmıyor ama ciltten cilde farklılık gösterebilir hekiminize danışın size yönlendirme yapar 🙏🏽
gulceaktas EzgiCrs solante pregna onermisti doktorum onu kullaniyorum. Yapisi yogun ama guzel koruyor
MucizemMart Pnr_KMRC1 nasil agirmi yapisi beyazlik birakmasi falan bide temizligi nasil ben minerallerde en cok temizlemede sorun yasiyorum cift asama cildimi yoruyo
Pnr_KMRC1 MucizemMart beyazlık bırakmıyor canım öyle yağlı yapış yapış hisside yok benim cildim kuru cilt yapısında ben memnunum temizlemeside gayet kolay
MucizemMart Pnr_KMRC1 bende bundan alicam galiba yaa cok öneriliyor bi deniyim ama spf35 olani daha hafif diyolardi kararsiz kaldim
Pnr_KMRC1 MucizemMart ben yaşadığım yer aşırı sıcak zaten yaz geldi iyice 50 faktör daha iyi korumalık verir ben kışın 30 yazın 50 kullanıyorum bide hamilelikte var daha iyi koruma olması için 50 faktör daha iyi bence genede sen bilirsin cnm🌸
MucizemMart Pnr_KMRC1 tesekkur ederim canim bende ankaradaym ama genelde sadece aksam ustu cikiyorm disari
MucizemMart Pnr_KMRC1 aynen zaten 30la 50 arasinda 15 dk var diyolar agir yapılı gelmesinde sık sık tazelerim gerekirse