gizemcivil İkizlere hamileyim şuan 20. Haftama girdim çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğim. İkisi de erkek ama hissedememek de beni endişelendiriyor. Nasıl bir his acaba dye merak ediyorum. Yatın doktor kontrolüm var soracağım 🤔
Nurfatma1 gizemcivil ben 21 veya 22. Haftalarımda hissettim eğer kilonuz varsa biraz daha geç hissediliyor
Mineee66 gizemcivil biz 30 haftalık olduk benimde ikiside erkek ben 17 18 haftalar arasında yavaş yavaş hissetmiştim hareketleri şuan hiç durmuyolar özellikle sağdaki hiç durmuyor kıpır kıpır😁 bende 78 kiloyla hamile kaldım şuan 95 felan oldum😁
masal-12345 gizemcivil 22 haftada tam net hissedersiniz tekmelerini fln benimkiler şuan durmuyo bı haftadır oncedende hossediyodum ama çok nadir
gizemcivil Nurfatma1 elimi karnıma koyduğum da kalp atımı gibi bir his var ama onun dışında hareket hissi yok gibi . Kilom var 89 kiloyum ilk gebeliğim yinede içimi rahatlattınız bir iki hafta bekleyeceğim aşırı heyecanlıyım
gizemcivil Mineee66 benimde önde olan o kadar hareketli ki sürekli ultrasonda pozisyon değiştiriyor arkada olan ise hiç öyle yatıyor sadece kolu bacağı oynuyor. Ama hissettiğimde nasıl olucak çok merak ediyorum inşallah bende en yakın zamanda hissederim😍🥰
Mineee66 gizemcivil hissedersin canım benim soldaki hala az hareket ediyor halbuki onun kilosu daha büyük diğerinden yani soldaki 2 kere ediyorsa sağdaki 10 kere ediyor. Bende korkuyordum doktora söyledim normal olduğunu söyledi