Btlabk Sürekli kasık agrım var adet olucakmısım gibi kasıklarım agrıyor suan 37+5 im acılmam baslamıs agrım var ama sancım yok(ara ara sancım oluyor düzenli degil) böyle olması normal mi kasık agrım günlük hayatımı etkiliyor doktor 35. Haftada sancım olsa doguma alıcaktı beni
Yeniannebulutlu Btlabk acılmanızın başladıgını doktor mu söyledi. Ben se aynı haftadayım. Vajinada agrı belde agrı mide yanması ve bulantısı oluyor. Ama sancı nasıl bısey bılmıyorum
Selda-Bekmezcii Btlabk 37. Haftadan slmlar bende çok kötüyüm bugun özellikle belim kasığım sanki adet sancısı çekiyorum midem bulanıyor sabahtan beri… Bakalım birğüne Dr kontrolü var ne diyecek
Bedihaaa Btlabk benimde ağrılarım var kasılmamda çok olıyor nst de de çıkıyor sancı falan ama açılmam yoktu en son cumartesi gitmiştim dünden beride aşırı bel sırt kasık ağrım var çatı ağrısı falan felaket zaten yürüyemiyorum bile nolcak bu halimiz 37+6oldum
Dilfu Bende aynı durumdayım belim ve kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi ara sıra ama düzenli bir sancım yok. Doğum normal zamanında olsa hep böyle ağrım mı olacak acaba bende merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Btlabk Yeniannebulutlu evet acılmamı doktor söyledi 35. Haftada rahim de yumuşama var erken dogum olabilir dedi 37. Haftada kontrole gittim arefe günü acılmanız baslamıs dedi bendede aynı şikayetler var kasık agrısı bel agrısı mide yanması kasık agrım olunca dusa giriyorum anca öyle durabiliyorum sancı nasıl bende bilmiyorum bir kaç kere belime bıcak sokar gibi agrı giriyor
_Dilan Bende 36+0, 35 haftadan beri biraz acilmam var. Aynı şikayetle gittim hastaneye sanki adet olacakmisim gibi belden vuruyor karnımın altına. Sizin acilmaniz ne kadar bir de kız mı erkek mi
Yeniannebulutlu _Dilan benim de hep aynı sıkayetler ama nst de sancı yok. Yıne de acılma oluyır mu yanı sanvı olmadan acaba
aysebazz Doktor vajinal muayene sonrası mi açılma olduğunu söylüyor bnim ilk çocuğumda Altan muayene ettikten sonra acilmam başladı rahmim uyarılmış bnimde çok sancılarım oluyor (36+4) Altan muayene eder korkusuyla gidemiyorum hastaneye
Btlabk aysebazz malesef altan muayAne etmeden acıklıgı anlayamıyorlar bende hoşlanmıyorum bu durumdan muayaneden sonra cok agrım sancım oldu 35. Haftadan sonra haftada bire düşürdü kontrolleri doktor mecbur gidiyorum 😑kendinizi kasmazsanız cok acı duymassınız ilkinde cok agrım oldu 3 gün yattım ikincisi de o kadar acımadı ben istemsiz olarak kendimi kasıyorum yarın tekrar kontrole gidicem altan bakacak mecbur😫
Btlabk Selda-Bekmezcii benim sürekli böyle bel agrım kasık agrım var sancım oluyor ara ara düzene girmiyor bende yarın giidcem kontrole bugün benimde midem bulandı ben 38 olucam yarın
Btlabk Selda-Bekmezcii merhaba doktora gittim beni görünce sasırdı sen hala dogmadın mı dedi altan muayane etti 1 cm acıklık var dedi bebegin kafasına elim degiyor nasıl dogmaz dedi bebişin keyfini bekliyoruz her an dogabilir dedi hastaneye yatış yapim isterse dedi ben istemedim evim yakın diye siz kontrole gittinizmi gidince yazın🤗
Selda-Bekmezcii Btlabk hayırlı haberler al inşallah canım banada yazarmısınne diyecek yok merak ediyorum
Selda-Bekmezcii Btlabk yaaa maşallah maşallah hayırlı doğumlar olsuunnn bende yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek 🥰🤲🏻
Selda-Bekmezcii Btlabk merhaba canım Dr a gittik geldik çocuk kanala yerleşmiş tam doğum pozisyonundaymış mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı bunlardan dolayı olurmuş öyle dedi
Btlabk Selda-Bekmezcii hiç endişelenmeyin kendinizi kasmazsanız birsey olmaz o an bir acı hissediyorsun ama dayanılamayacak gibi degil ilk muayanede cok kastım sancım agrım oldu kısa sürüyor zaten 1 dk sürmüyor
cokkasmabeabi Selda-Bekmezcii hiç kasacak bişey yok ya alttan muayenede. İlişkiye giriyoruz sonuçta ilk defa oraya giren bişey yok kasmayın kendinizi caniniz da acimaz
cokkasmabeabi Btlabk hurma ananas yiyin bol bol açılma için benim de adet ağrılarım oluyordu o ağrılarla doğum yaptım