Ozlmcgrci Masalada 24 haftaya gelmişim üniversitedeki doktorlar cocugu aldır dıye zorladı nasıl annesın normal bı cocuk olmucak dedıler her gittiğimdde aglayarak cıkıyordum hastaneden psikolojim cok bozulmustu 2 tane daha cocugum vardı hasan akalın dıye bı doktor var allah razı olsun bana cok morel verdı 34 haftaya kadar dayandı bebegım doktor kendısı de dedı anne gibi bebek de cok guclu yasamak için direniyor dedi o kadar azdı suyum cocugun yuzunun bi tarafı gorunmuyordu su azlıgından
_ruhurevan_ Ozlmcgrci yaaa gerçekten mi benim de 22 haftalık aldır diyor doktorlar normal olmayacak diyorlar bebeğimin hiç suyu kalmamış 😔 kıpırtıları arada hissediyorum kıyamıyorum kese çocuğu sıkıştırıyor enfeksiyon da var karmakarışık durumdayım.
Aslhna aysenur-y1 ilk kızımda 34 gittiğimizde hiç birşey yoktu 36 gittik suyun bitmiş diyerek gelişim geriliği de olmuş deyip acil sezeryana almıştı ama haftalar tam ağustosun çok sıcak olduğu haftalardı ondan mı oldu neyden bilmiyorum
aysenur-y1 Aslhna bu su azalmasını ben de hiç anlamadım çünkü 32’de sancılarım vardı hastanede yattım ciğer geliştirici vs oldum ardından ilaç tedavisine başladık evde dinlendim 10 gün en son doktora gittiğimde sancılarım yoktu çok şükür ama bu defa da suyumun azalmaya başladığını söyledi sancılara odaklanmışken su hiç aklıma gelmezdi. Çünkü bu zamana kadar suyum hep iyiydi üstelik hamileliğimin en başından beri günde en az 2 litre su hep içtim
Ozlmcgrci Masalada kilosu cok ıyı bol bol cevız ve yogurt tuketın gecelerı ben doguma gıtmeden birgun once bebegımın kılosu 2 kiloydu ama dogdugu gun gıytıgımde 2 500 deyince sok olmustum birgunde o kadar kılo aldı yanı erken dogum rıskınız varsa dedıklerımı tuketın ki dogsa bile yaşama sansı cok kuveze de solunum sıkıntısı olursa ve kılosu 2 nın altında olursa alıyolar dogmadan bırgun once ciğer geliştirici iğne vuruyorlar 2 tane onun faydası oluyor içinizi ferah tutun allahtan baska kimse bilmez doktorlar sadece cihaz yalancısı
Masalada Ozlmcgrci 2 doz vuruldum zaten bugun kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu çok şükür kilo da 2 kilodan 2 700 e çıktı iki haftadan yoğurt ceviz süt et meyve sürekli tüketiyorum kilosu onu kurtarsın diye 🥹
Ozlmcgrci Masalada daha neler neler perınotolojı doktoru neler dedi yok kafası buyukmuş yok bı bobregı kucuk muş 4 ye hamıleyım allah tan baska kimseye inanmıycam bunda ne derlerse desınler 3 cocugumda buda bıze mucıze olarak geldı planlı gebelık değildi rabbım sınadı benı aldıracak mıyım dıye ama asla ole bı hatayı yapmam tırnagını yaratamıcaz
Masalada Ozlmcgrci evet bizi sınadı ama iyiki sınadı bu durumda ne kadar sabırlı ve Allah’a iman ettiğimi gördüm elhamdulillah çok şükür 🙏🏻 sonuna kadar isyan etmeyecem asla🙏🏻
Ozlmcgrci _ruhurevan_ aldırma sakın alacaksa da allah alsın cunku kendım yasadım sapa saglam bı evladım oldu
aysenur-y1 babyface_ kuzum kaç kilo doğdu bebeğin? Hiç kendini strese sokma böyle bebekler çok daha güçlü oluyorlar moralini bozma Rabbim tez vakitte bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda evinize gelsin bebişiniz. Duaların için de teşekkür ederim canım benim amin inşallah
aysenur-y1 Ozlmcgrci 34+3 şu an kuzum. Gerçekten hayret ediyorum ne doktorlar var su azalmasıyla ne alaka ki bunları bir anneye demek üstelik. Rabbim evladınıza sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin
Aslhna aysenur-y1 valla bende çok su içiyordum ama azaldı hani afedersin alttan gitse bilirsin öyle birşey de olmadı
aysenur-y1 Masalada inşallah canım benim sen de kilosunu falan sakın kafana takma bak ben şunları yedim bunlar kilo aldırıyor. Muzlu çilekli süt, kuruyemiş, yumurta, et, muzlu cici bebeli süt, kaşar peyniri, yoğurt bunlar çok kilo aldırıyor
Ozlmcgrci Masalada rabbım sevdiği kuluna verırmıs biz en dogrusunu yapıyoruz sen bol bol yat dınlen ayakta cok fazla kalma allahın izniyle dayanır bebişte annesı dırendiği surece 🙏🏻
BusseBal Arkadaşlar mutlu haberle geldim! 24 haftamda 5cm suyun demişlerdi. Sınırda durum kötü erken doğum olabilir hatta çocukta genetik sorun olabilir testler yapılması lazım dendi. Öldüm öldüm dirildim. Aynı gün günde 1 bardak havuç suyu bol su ve bol bol dinlenme ile 15 gün sonra tekrar muayene oldum. Su 2 katından fazla artmış 12.5 cm olmuş. Yazıyorum ki sizlere de umut olsun hemen moral bozmayın. Rabbimin izniyle düzeliyor sizde deneyin❤❤❤