Yagmur_54_61 Ama halla cinsiyet ögrenemedik ama erkek hisediyorum ve kücük tekmeler de hisediyorum 😍😃
Asdfgh_jkl Yagmur_54_61 bende 17+1 im bugün doktor kontrolüm var bakalım cinsiyeti gösterecek mi hep kapalı bacakları 🥰
irem_nur1921 Yagmur_54_61 bana da erkek dediler senle ayni haftada detayli ulturasyonda bu gün gördüm kız dedi doktor aşiri iyi bi yerde girdim ve sonuç kız
Aleynacamoglu Yagmur_54_61 Canım hic öyle bişey yok benimki 22 haftalığa kadar göstermediği icin cinsiyetini kız sandı doktorlarım ama detaylı da malzemesi ortadaydı 😂🥰 göstermiyosa kızdır diye bişey yok yani utangac oluyolar sadece bazen🙃
Asdfgh_jkl Aleynacamoglu bencede öyle benimkide herp bacakları kapalıydı son kontrolde ilk baktığımızda hemen gördük saniyelerle sonra hemen yine kapattı 😄😄 birde yandan bir pipicik görüyorum dedi doktor
Aleynacamoglu Asdfgh_jkl Sizde gördüyseniz iyi olmuş ozmn 🙈 çünkü ben baya bi inanamadım doktorum elimde bi pipi resmiyle uğurladı bni 😂 şokdaydım baya bi
Asdfgh_jkl Aleynacamoglu bana bir önceki doktor da erkek olarak gördüm demişti ikiside söyleyince emin oldum artik 😄
Rzgrn_Annesi133 irem_nur1921 bende 15 haftamdaym dün doktor erkeğe bnzyo ben gördüğüm de yanılmam dedi ama ultrasın resimlerinde sırtı dönük nasıl gördü bide bnzettm dedi ikilemde kaldım
irem_nur1921 PrensinibekleyenAnnee alttan bakti erkek dedi hatta 15 de detaylida ise kız dedi başka bir yerde şaşırdım kaldım kız erkek fark etmez ama ona göre hazirlik yapicaz bende 30 lu haftalari bekliycem
Rzgrn_Annesi133 irem_nur1921 canm banada erkeğe bnzyo ben gördüğümde yanılmam dedi başka doktorda eliyle kapatmış göremiyorum dedi sonra bi çıkıntı var pipide olabilir dedi
irem_nur1921 Rzgrn_Annesi133 bilemiyorum bende cok kararisizim doktorlar farkli söyleyince değişik oldum