Zekiye45- canparelerim_ yaa gerçekten mi🥹 bende öyle hissediyorum anneler ne hissediyorsa o oluyormuş sağlık olsun da nerden anlıyorsun canım kafa yapısından mı yoksa nasıl🥹❤️
Rzgrn_Annesi133 canparelerim_ Allahım çok istiyorum hemde çok doktor erkeğe bnzetti umarım yanılmıştır😏
canparelerim_ Rzgrn_Annesi133 hayırlısı olsun ya sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi hiç önemli değil inan ki. Bende kız hissediyordum ve kız istiyordum hep ama oğlum oldu ve iyi ki de olmuş, oğluna aşık bir anneyim🥰 hayırlısı olsun yani hangisi olursa olsun emin ol çok seveceksin❤️
canparelerim_ Zekiye45- Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin gönlünüzce inşallah🙏🌸 kese şekli ve bebeğin kafa vücüt şekline göre tahmin ediyorum😊
Rzgrn_Annesi133 canparelerim_ zaten öyle canm bi oğlum var bi kızım olsun iki meyveyide tadaym istorum işte
canparelerim_ Rzgrn_Annesi133 hayırlısı olsun belli olmaz belki de değişir, daha tam net değil. Bende şuan 2.ye hamileyim benimde 25aylık bir oğlum var, bunun da daha cinsiyeti belli değil ama buda erkek gibi. Hayırlısı olsun bakalım ❤️