ceymus7 Doktorum idrar yolları enfeksiyonu için verdi.1 g her bir tablet.sabah 1 akşam 1 mi kullandınız yoksa sabah yarım akşam yarım mı
Serapca ceymus7 antibiyotikler bölünmez kolay kolay Dr istem yapmadıkça canım ayrıca tamamını bitirmen gerekir tedavin yarım kalır ve enfeksiyonun tekrarlar ayrıca Dr un sana nasıl kullanacağını söylemiş olsa gerek
Seral Canm ben yeni bıraktım kullanmayi bnde enfeksiyon için kullandım doktuRum bana günde 1 tok karnına dedi bn akşamları 1 tane içdim sabah bulantilarim oldu için
ceymus7 Seral günde bir kez mi?bana doktorum bişey demedi ama eczacı sabah 1 akşam 1yazmış benim de kafam karıştı kaç gün kullandınız
mel33 ceymus7 Canım yok bende günde 2 defa kullandım sabah akşam.hemde 15.haftan de ve 20.haftam da 2 kez kullandım
Serapca ceymus7ilk yorumda yarım demişsin tanına istinaden yazdım canım tlfnu var sa ara Dr nu yada eczacı üerine nasıl yazmışsa öyle kullan sef çok ağır bi antibiyotik değil sıkıntı yapma
Seral Cnm sen bnce eczacının dediği gibi kullan belki senin enfeksiyonun daha yüksektir 16gunkullandim cnm doktor bana bi kutu yazdı bitene kadr kullandım bi kutudan 16 tane çıkmıştı
Drucelis Bn bgn kullanmaya başladım bnde de enfeksiyon var boğazım farenjitli dr bu yzden verdi 1g sef 2 defa alacam gnde