Ozlmcgrci Dugme3 ama birgun dıkkat ettım yedıklerıme genelde tatlı seyler yıyınce daha fazla kaşıntı oluyor diğer gibi yanma hafıf kasınma morarma oluyor
meltemgondur Bilirim o kaşıntıyı, psikolojinin çökmesini. 2 hafta gece gündüz çektim. Günlük 1-2 saat uyku ile durup sabah işe gidiyordum. Benimki gebelik kolestazıymış. Şimdi ilaç kullanıyorum kaşıntılarım geçti sadece ara ara kaşınıyorum.
Nidaaaaa meltemgondur size hangı ilacı verdi acaba. Banada verdi ama suan bu ilaç üretiliyor dedi. Tekrar yaz an doktora. Ve ilaçtan sonra ne zaman düzeldiniz. Bugun ben 1 saatlık uykuylayım. Şiddetli basım agrıyo artık uykusuzluktan. Sabret gecmezse 2 hafta sonra alırız bebeği dedi
Nidaaaaa meltemgondur hangi ilacı yazdı size bana yazdığı ilaç suan üretiminde yok dedi eczane. Tekrar sorcam doktora. Ay Bı türlü yazamadım 😇🙈iki kere yazdım gitmiyor gibi gözüküyor
aysegul_46 Ayy bende de var bu yaa Allah’ın cezası aksmlari çok fazla oluyor bide bir yerim kasiniyo geri her yer kaşınmaya başlıyor nasl gecer acaba ya
Nidaaaaa aysegul_46 doktordan geliyorum sımdı safra asitleri im temiz cıktı. Eger sorun olsaydı senı suan doguma alıcaktım dedi. Bır ilaç verdı onu kullan dedi yapıcak bısey yok cekıyosunuz bu içten gelıyo dedi.
Esoes33 Nidaaaaa özellikle 2 de uyanıyorsan isirik tarzında yaralar varsa uyuz olabılırsın acil gidip kendını sor evin içindeki herkese bulaşır
meltemgondur Nidaaaaa Ursabay diye ilaç kullanıyorum. İlacın dozu düşük başlandı yavaş yavaş arttırıldı. 2-3 haftaya anca kaşıntılarım azaldı. Ben de şimdi 36.haftamdayım. 37 de alınabilir, değerlerin düştüyse belki biraz daha bekleriz demişti doktor. Yarın kontrolüm var belli olacak o zaman.