Yektek22 Kizlar günde 1 tane gece fitil olarak progestan kullaniyorum günde 2 kere kullanılır mı siz kaç kere kullanıyorsunuz
Kediannesi1 Yektek22 ben 2 kez kullanıyorum sabah akşam doktorunuz ne kadar dediyse o kadar kullanmanız gerekiyor
Hnd3535 Yektek22 ben günde 3 kez kullanıyorum gece 23 sabah 06 öğlen 14-15 gbi fitil olarak koyuyorum en az 1 saat yatıyorum sabah ve akşamkileri zaten uzun süre kalkmamış oluyorum
Hnd3535 Hnd3535 benim bebeğim tüp bebek hem ondan dolayı kullanıyorm hemde ilk bebeğimizi kaybettik bu gebeliğimdede lekelenmelerim olmuştu o yüzden kullanıyorm 11.haftadayız ne kadar kullanacağım bilgim yok.
Cokmucokbilmisimne Yektek22 Gece yatmadan önce fitil olarak verdi doktor erken doğum ihtimaline karşı kullanıyorum ama 31 haftalık oldum ağrım var inşaAllah erkenden süpriz yapmaz
Hnd3535 Aylinsevim günde 1kez kullanılır diye bişey yok. Doktor ne yazarsa o şekilde kullanılır. Yanlış bilgilendirme yapmayalım doktor 4 derse 4 te kullanılır
Aylinsevim Hnd3535 tabiki o kişinin durumuna bağlı ama zaten bayan günde 1 kere yazıldı o şekilde kullanıyorum yazmis
Caglaaats Yektek22 günde 2 dedi doktorum ama içten içe şişti zorlanıyorum o kadar düzenli kullanamıyorum şu an
Ebru_28 Yektek22 sabah akşam 200 lik kullanıyordum 6 buçuk aydan sonra doktorum gece bir tane kullansan yeter dedi artık aksam bir tane uyumadan kullanıyorum