MinikMucizemm23 Veybil bende 20 Nisan ama doktorum sat göre 1 hafta geriden söyledi ilerde degizmezse bakalım 1 Şubat gösteriyor doğumum 😇👣
Veybil NURGUL97 aynıyız canım sen keseyi gördün mü ben daha hastaneye gitmedim hiç ultrasyona. Salı günü gidicem bakalım nolucak
Sedmah @Veybil benn🙋🏼♀️🥹 siz bebeği gördünüz acaba? Biz 4+4 günlükken kese gördüm Salı tekrar randevum var inşallah gittiğimizde görürüz minnoş kalbini duyarız nasipse🙏🏻💖🕊️
Veybil Sedmah bendr daha hastaneye gitmedim canım hiç salı günü gidicem bakalım nolucak kesr falan görmedim daha hiç
NURGUL97 Veybil 10 gün önce gittim canım keseyi gördük. Salı günü tekrar randevum var inşAllah bebişi de görürüz kalbinin sesini de duyarız inşAllah🙏🏻🥰
Veybil NURGUL97 bende salı günü gidicem daha hiç gitmedim hastaneye keseyi görmeyene gitmrdim insallah salı günü hem keseyi hemde kalp atısını duyarım
Sedmah Kontrol günlerimiz aynı hepimizin neredeyse Allahım nasip etsin bebişlerimizi görelim ve kalp seslerini duyalım sağlıkla Allahın izniyle inşAllah dualarınızda unutmayalım birbirimizi kızlar🙏🏻💖🕊️🕊️
Veybil MinikMucizemm23 ne güzel insalalh hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Veybil NURGUL97 canım ya gittin bugun 5+5 haftalık dedi keseyi gördük henüz bebek göremedik daha siz naptınız
NURGUL97 Veybil ben de gittim canım 6+5 haftalık dedi doktorum. Bebeği de gördük çok şükür🙏🏻 2 hafta sonra tekrar git canım, o zaman bebeği de görürsün, geç döllenme olabilir🌸 içini ferah tut, bu süreç çok sabır gerektiriyor🥰
Veybil NURGUL97 öyle yapıcam canım ayın 17 sinde tekrar gidicem bakalım ❣️ senin adına çok sevindim canım