-Gokce035- Slm, markete gittim kasiyer abla kanrın aşşa inmiş dedi sonra şafı değiştirdi bende aşşağıda taşıyordum dedi, 25. Haftanın içindeyim doktorum hiç öyle bişey demiyor insanlar neden ypeum yapıyor takmayım diyoeum kafama taktım
leila1 -Gokce035- karnın aşağıya inmemiştir bacım zaten daha tam anlamıyla büyümedi ki insin göbek kısmının altında genelde büyümeye başlar, moralini bozma
Nerfemm -Gokce035- onlarin demesiyle bisye olmuyor banada diyolar ama karnım asagida falan degil millet dik halini bilmeden yorum yapar aldırma
funnymummy -Gokce035- daha bu haftadan sonra yukarı çıkmaya başlar zaten doktorunuz olumsuz konuşmadıysa neden takıyorsunuz umursamayın
Betulnnmz -Gokce035- benimde bayram günü ziyarete gittiğimiz bir yerde ilk defa gördüğüm hanım teyze senin doğumuna kaç gün var dedi söyledim o kadar vaktin kalmamış senin dedi hayır zaten stresliyim kaynımın düğünde doğururum diye 😄 karnım falan da düşmedi bu arada baya yukarda duruyor
-Gokce035- leila1 Nerfemm Gerçekten herkes herşeye yorum yapıyor , normalde takmam ama çok hassaslaştım konu bebiş olunca 😌 eve geldim karnıma bakıyorum öyle
Nerfemm -Gokce035- karın düsmesi bebek son haftalarda kilosu cok olunca agirliktan göbek asagı sarkar artik oda bebegin cok iriyse yani yoksa karın düsmesi diye bidey yok