EmelBG mucizemizibekliyoruzz Ah ah bende hep o düşüncedeyim çıkmasın diye uğraşıyorum panikten korkudan o Doğum anı düşünceleri 😶.Ama bi yandan olsun bitsin doğsun çok güzel olucak ama o Doğuma anı uçup gitsin hemencecik diyorum da bakalım .İllaki geçecekte nasıl geçecek 🙈🥰😶😔.
mucizemizibekliyoruzz EmelBG tabi canım ben de squat hareketleri yaparken ya da yürürken bazen aşağıdan çıkacak gibi his geliyor 😄 ay doğurcam mı diye korkuyorum. Sonra niye korkuyorsun doğur bitsin diyorum kendime 😄 değişik duygular
EmelBG mucizemizibekliyoruzz Ayyy bazen oluyor ya öyle insan alt taraf tutmuyor öyle bi kasıyor merhaba diyecek gibi oluyorsun şok kızım diyorum sakin yavaşça içeri gir itirme kendini🙈😂😂😂.İnsan arada kalıyor ya tosbiklere ayar veriyor bize oynuyorlar 🙈🥰
mucizemizibekliyoruzz EmelBG evet oyuncu bebekler valla bi gelelim deyip vazgeçiyorlar bişeyler yapıyorlar ya hayırlısı 😄
Maviii mucizemizibekliyoruzz sanırım benim sonumda böyle olacak, hiçbir belirti yok.. her şey tam suyu gelişimi 39. haftaya gireceğiz perşembe günü. sancımda yok 😁 son 9 gün bakalım 💜
Yarenelibol mucizemizibekliyoruzz sen izmirden manisayada yürüsen doruk gelmez yeri rahat ekmek el su gölden uyandırak yok ağlamak yok öpecek dokunacak yaslı teyzeler yok nabsn cocuk cıkıpta 🤣🤣💙
mucizemizibekliyoruzz Yarenelibol keyfi yerinde ya güzelmiş her şeyi 😄 bakalım bekliyoruz azıcık daha inmiş aşağı. İnşallah sağlıkla gelir🙏🏻
Mrry mucizemizibekliyoruzz oh ne güzel☺️Kolay bi doğum olsun inşallah hurmaya yüklenin siz bu günlerde☺️
mucizemizibekliyoruzz Mrry inşallah bakalım yiyorum ya teşekkürler 😊 bol yürüyüş yapıyorum o da açılma yapıyormuş
Mrry Haribo dünde bi arkadaşıma doktoru son zamanlarından ye demiş doktorlarında uyuşumadığı noktolarw oluyo tabi☺️
Yumoshumos SelmaGl kanala girmeyince sancı verilip normal Doğum oluyor mu benimkide kanala girmedi henüz 37+5 iz normal istiyorum bende
SelmaGl Yumoshumos ama bir anda olabiliyormuş doğum pozisyonunda ise sizin daha 2 haftanız varmış girebilir kanala inşallah girer