cigdemcanruh mucizemizibekliyoruzz bende gördüm masallah okadar tatli bi oğlunuz olmuşki allah anali babali büyütsün. 😊 nekadar acı ceksenizde hepsi geride kaldi
mucizemizibekliyoruzz Gizce Melke35 Merope [bilinmeyen] Yarenelibol cigdemcanruh Mrry Dora91 Tugbatatli Ceydadefne1 hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Doğumum oldu. Yakında hikayemide paylaşacağım 😊
Yarenelibol Ayyy doğurmuss🥰🥰🥰😍 sağlıkla büyüt canm 😘 cok tatlı maşallah çok acı çekmişe benziyorsn 🧿🧿
Dilaam mucizemizibekliyoruzz bendr aynı hastanede yatıyorum 3 cm acıklık var suniyi kesyiler sabah devam edicez siz naptınız dogurdunuzmu
Tugbatatli mucizemizibekliyoruzz ay herkes dogruyor bı ben kaldım saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Sum0303 Merhabalar. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar 🍀 pazartesi kontrole gittim 3cm açıklık var dedi doktorum. Dün gittim bugün gittim amma ve lakin bu kızın gelmeye niyeti yok herhalde 🤔🙄 Doktorum suni vermek istemiyorum kendi sancısıyla gelsin dedi ama bende sadece adet sancısı gibi ufak bi sancı oluyor o kadar. Ultrasona göre 40+2 adet tarihime göre 39+5teyim. İyice şaşırdım. Hurma yedim 38haftadan beri yiyorum yani. Merdiven inip çıkıyorum sürekli. Evde de hareketler yapmaya başladım. Cinsellik gerçekten zor bu haftada ama yasağınız yoksa tavsiye ederim. Zar zor açılma olsun diye denemekte fayda var. Yararı çok yani. Ha bugün ha yarın derken koskoca 9ay geçti şu 2-3gün geçmiyor 🙄 hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🙈😍
Haribo Ya en son kontrole cumartesi gittim. Acilma yoktu. Şimdiye kadar ne oldu ne bitti meraktan catlayacagim. Doktor da cumartesi gel dedi. Ama dayanamayıp yarın gidebilirim 😑