123456e 35+3 cumaya randevum var daha gün verilmedi 3 üncü sezeryanim acaba kaç haftalıkken alırlar bilgisi olan varmı 3 . Sezeryan olunca erken alınıyor dediler de 🥴 uyuyamıyorum odemlerim çoğaldı nasıl olacak bilmiyorum nefes alamıyorum
zelissbz 38+5 olduk sabah kontrol var normal dogum olucak artık dogsun istiyorum bittik tükendik valla
Sagliklagelkucugum 35+3 1 saattir sıcak basmasından ordan oraya dönüyorum boynum yüzüm ter içinde pencere dibindeyim kafayı dışarı çıkarmaya az kaldı. 😅
nurr0101 Sagliklagelkucugum Bu ben işte 🤦♀️ adanada bu sıcakta hiç çekilmiyor. Rabbım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin
Surprizbebek1 nurr0101 37+2 olduk. Normal doğum istiyorum nasipse. Erken doğumdan korka korka buraya kadar geldik. Şimdi de kilosu gayet yerinde olduğu için artık doğsun istiyorum 🐣 daha da tombiş olursa normal doğumda zorlanırım diye korkuyorum 😓
nurr0101 Surprizbebek1 Biz 2 hafta önden gidiyoruz doktor böyle devam ederse normal yapamazsın demişti bize de
Surprizbebek1 nurr0101 Dün kontrolüm vardı 3227 gr ölçtü. Çatı muayenesi de yapıldı. Doktor bana her şey yolunda, normal yapabilirsin dedi. Ama yine de ben bebiş daha da kilo alır da normalde zorlanırım diye korkuyorum 😔
ElaytA nurr0101 35+3uz cuma günü kontrolumuz. Şu an için normal gidiyo bakalim bu hafta neler dicek doktorumuz
Sevcanguner 39+3 gelmeye niyeti yok oğlumun halen bekliyorum haftaya kontrolüm var suanlik normal gozukuyor @nurr0101