Esmeras Merhaba arkadaşlar.Ben 6 haftalık hamileyim.Gözlerim bulanıklaşıyor bazen.Dünden beri de yana bakıp öne dönünce gözümün önünde siyah tütsü gibi bir şeyler uçuşuyor.Çok rahatsız ediyor beni.Böyle bir şey yaşayan varsa bilgilereini paylaşa bilirmi.
edkrcy Esmeras Kendinizi strese sokmayın 38 haftalığım bende de oluyor hâla ara sıra çok şükür bugüne kadar ciddi birşey çıkmadı gebelik şekerim felanda çıkmadı sıcaklar hormonlar tansiyon nabız ilaçlar vb saysan bir sürü etken vardır korkmayın 🌸
Masalada Esmeras ben hergun yaşıyorum bulanık görüyorum arada🫣ama gebelikte gözde bulanık oluyor belki kuruluk olmuş
Rabia1636 Esmeras ben yaşadım ama son haftalarımda değişik bişeydi tamda dediğin gibi ama zamanla geçti neden olduğu hakkında da pek bilgim yok 😒
Esmeras Hungry daha doktora gitmedim önümüzdeki haftaya randevum var.Çok korkuyorum. ciddi bir şeydir diye
3prens1prensesmom Esmeras tansiyonun dusuk canim dustugu zaman bnimde ayni sekilde oluyor ve bas agrisi basliyor 🥴
incigul45 Bi an önce doktora gitsen iyi olur. Pre eklendi dedikleri gençlik zehirlenmesinin en önemli belirtilerinden birisi gözde bulanıklık ve yüksek tansiyon
Esmeras Masalada bulanıklıkdan ziyade siiyah dalgalar rahatsız ediyor beni.Düz bakttığımda hiç bir şey yok,yandan bakınca görüyorum.Sinir bozucu bir şey.
Esmeras 3prens1prensesmom aynen cnm dün küçük tansiyonum 50ydi normalde 60 oluyor.Ama bu kadar az düşmesi bunları yaparmı emin değilim.
Esmeras Masalada bu gün gidemem pazar.Arayıb rahatsız etmek de istemedim doktorumu.Yarın konuşurum artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yazmelegi_ Esmeras gebelikte olan biseymis ben göz doktoruna gittim gözlük verdi geçmezse doğumdan sonra tekrar gelirsin dedi