HakanDuyguGl Yalancı sancılarım başlamadı ama oğlum sert vuruyor bazen canım yanıyor çok sukur bır sıkıntımız Yok bırde bebegın kılosunu çok merak edıyoeum 30+5 de 1600 du en son 34 kontrol var
Btugl HakanDuyguGl 31+5te 2145grdi minik oğlum yalancı sancim yok çalışıyorum ve tekmeler benimde canimi yakıyor ama çok mutluyum 🤗🤗
Tomrisinizi HakanDuyguGl bende 33deyim yalanci sancilar duzensiz kasilmalar 30.hafta gibi basladi 🤦♀️ kizim cok kipirdak uyumuyor yorulmuyor adeta 🙄🙄
YagizAsyaMom HakanDuyguGl en son 30+2 de 1705 gramdı salı günü muaynemiz var 33+1 olduk bakalım kaç kilo olmuş oğlum🤗 Ara ara kasılmalarım var onun dışında herşeye şükürler olsun herşeye razıyım o iyi olsun da 💜
HakanDuyguGl Kesınlıkle vurdukça onun orda olduğunu hısetmek çok güzel bır duygu kılosunu masallah çok iyi cnm ınsallah benımmkde almıştır
HakanDuyguGl [bilinmeyen] ay az kaldı ama ben de heyecan bıttı nedense böyle zaman hızlı gelıyor geldı bana
HakanDuyguGl YagizAsyaMom aynen cnm onlar iyi olsunda zamanımız az kaldı☺️🙏🏻 Insallah doğumlarımız kolay geçer
YagizAsyaMom HakanDuyguGl inşallah korku değilde çok meraklıyım bu ara doğum konusunda sen nasıl hissediyorsun 🤗
Yarenelibol Ya anlamıyorm bnm oğlan kilomu almıo yavasmı alıo hızlı alması gerekirken 10 gün önce devlete gitim 1640 dı iki gün önce gitim özel doktoruma 1695 gramdi 10 günde hiç almamıs 😕 31+4
bsebse Bende 33+0 immm :)) ❤ 32+1 de cakisabilir raporu icin doktora gittim 2100g olmustuk ❤ fena bel agrim var yuruyemiyorum topalliyorum bazen onun disinda cok sukur iyiyiz ❤
aysess 33+2 yim bende, şimdiye kadar kendimi genellikle rahat hissettim ama artık belim ağrıyor, ayakta birazcık durunca yoruluyorum. Çarşamba günü doktor randevumuz var🌼 Sizlerde hazırlıklar nasıl, benim eksigim kalmadı nerdeyse, beşiği de aldık bugün kurucaz, bebek arabası da bakicaz bugun
HakanDuyguGl aysess ben bebek arabası almadım cnm lazım olmaz kış dıye doğsun ondan sonrA gerı kalan herşey hazır tek hastahane çıkolatamız süsleri kaldı