Papatyamoms Biraz buraya yakınma duvarı yapayım nasıl içimize sinipte karar verebılıyoruz yardım plss 😂
Papatyamoms Babyakca2891 etrafımda ben koyucam dedikten sonra boyle duyunca bıraz bende sız neden soğudunuz baska ıcıme sınen ısımde yok
Babyakca2891 Papatyamoms bu isim için açılan postlarda çok sık ipek ismine rastgeldim ve bir isim çok kullanılmaya başladığında otomatikman soğuyorum bir postun içinde 10 kişi ipek ismi koyuyor bi sınıfta hep asel lina liya duru güneş olacak biraz tuhaf yani
Papatyamoms Babyakca2891 kuzenim öğretmen her sınıfta bir ipek var diyor Birde dalga gecılme ihtimali geldi aklıma ipek böceği ipek yolu falan gibi
bebesiannesi Papatyamoms insanlar dalga geçmek istesin illa bişey bulurlar bence Farklı olsun İpek olsun şuan herkes değişik olsun adı altında aynı isimleri değiştirip koyuyorlar ayliz demesi zor kalın sesli harf a ile ince sesli i harf hiç uymamış sonda ki z çok ayrıksı duruyor tamamlanmamış gibi … bende düşündüm bu yüzden vazgeçtim bu isimden tabi karar sizin içinize sinsin inşallah