hatice_x 7 haftalık hamileyim 1 haftadır bulantılarım pik yapmış durumda çıkarsam rahatlicam bulantı mahvediyor hiçbir şey yiyemiyorum iştahım tamamen kapandı çok üzülüyorum:(
1s1e1d1a_ hatice_x çubuk kraker ye beyaz leblebi ye yataktan aniden kalkma mideni bulanduracak hicbirsey yeme ilk 2 ay bende çektim o bulantıyı leblebi kurtaricim oldu
hatice_x Ygmrcylin bebişi pazartesi görücez doktoruma söylesem bulantı için yazar mı daha çok minik değil mi acaba zararı olur mu
hatice_x 1s1e1d1a_ çubuk krakeri denedim fayda etmedi bir koli kraker aldık daha bir paketini bile bitiremedim onu yiyince bile midem bulanıyor çok kötü hissediyorum kendimi beyaz leblebi de duydum deneyeceğim kesinlikle
Ygmrcylin hatice_x prilam iyi gelıyor ben senin zamanlarında acilden çıkmıyordum sürekli serum sürekli serum bir süre öyle geçti sonra prilam yazdı o iyi geldi 7 aylık oldum halen kullanıyorum..
Ygmrcylin hatice_x bende kullandım ama vajinal yolla kullandım o şekilde bulantı yapmıyor yutunca yapıyormuş
hatice_x Ygmrcylin Yaa söyleyeyim o zaman pazartesi günü doktoruma bende kullanmaya başliyim hava sıcak oldukça çekilmez hal almaya başladı çok zayıfladım
Ygmrcylin hatice_x Anlıyorum seni Allah yardımcın olsun ben de çok zorlandım bazen ilaç almama rağmen yıne de bulanıyordu düşün 7 aylık oldum halen kusuyorum şimdide mide yanmasından .. Tez geçsin inşallah
Ygmrcylin hatice_x o beyaz akıntı değil ilaç fazlasını atıyor , bende de öyle oldu ama en iyisi vajinal yolla kullanmak
hatice_x Ygmrcylin Ayrana dadandım bu aralar sürekli soğuk ayran içiyorum bir kaç dakikalığına da olsa midemi rahatlıyor gerçekten
hatice_x Ygmrcylin Yaaa Anladım canım pazartesi kontrolüm var inşallah kanama alanı düzelmiştir de kullanmama gerek kalmaz artık