1prensesannesi_ Youngmotherr kaldır canım bence de belki gerçekten doguruyorsundur inşallah olmaz öyle birşey de çünkü daha vaktimiz var 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗
1prensesannesi_ Youngmotherr o zaman bnde 3 gün sonra gircem 8 aylığa sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻
Youngmotherr 1prensesannesi_ eşimi kaldırdım diyor yalancı sancıdır doğum için erken daha 🤦🏼♀️ Öldürecek bu insanlar beni ya
1prensesannesi_ Youngmotherr ısrarla uyandırmaya çalış arttiysa vardır bunda birşey canım erken doğum olabilir öyle dememesi lazım ağrım arttı falan deyin benim eşim de uyudu şimdi ağrın artarsa uyandır gidelim dedi 🤗🤲🏻🤲🏻
1prensesannesi_ Youngmotherr çok şükür bebeğin hareketini hissetmek mutluluk veriyor bnde az önce hisettim daha da hissedemedim inşallah benim ki de tekmler sizin bebek kız mı erkek mi🤗
Youngmotherr 1prensesannesi_ erkek ama bir defa hissettim şuan yok hareketi eşim uyanık ağlıyorum resmen ama nafile
1prensesannesi_ Youngmotherr Rabbim yardım etsin sana zor gerçekten ağrı çekmek eşlerimiz cekemedikleri için bizi anlamıyorlar maalesef 😥
Tubi48 Youngmotherr hareketleri sayman gerekiyor 2 saatte en az 10 hareket olması gerekirmiş doktorlar öyle diyor ne zamandır hareketsiz ki
Youngmotherr Tubi48 2 saattir resmen sancı çekiyorum evdekiler bana mısın demiyor tek de gidemem eşime ağlıyorum bakalım az daha bekliyorum
Tubi48 1prensesannesi_ her hareketin sayın diyorlar ben de hareketsiz kaldığında sol tarafıma yatıyorum ve takip ediyorum bir de birşeyler yeyp öyle yatıyorum. Harekete geçiyor zaten. Son haftalarda daha da önemli oluyor hareket ben 40+1 im çünkü
Tubi48 Youngmotherr sen herektlerini takip et canım ve çok ağrın var duramıyorsan acile gidin erken doğum olmasın diye sancı var ise serum falan veriyorlar. Daha erken haftan
1prensesannesi_ Youngmotherr benim eşim de ilk zamanla öyleydi şimdi riskli olunca her ağrım olduğunda gidiyoruz doktora