kucugum selam kizlar 37+4 gunluk hamileyim.Her hamilelikte oldugu gibi kontrolume gittim bu arada ankara etlik zubeyde hastanesine .. Ilk defa gitmistim. gittigim hastanede sira kalmamis oyuzden mecburen gitmek zorunda kaldim . Doktorum erkekti ama cok anlayisli ve guler yuzluydu. Cok ilgiliydi kan aldi nts istedi kani werdm nts yede gittim sonucunu gelip gosterdm tekrar istedi tekrar cektirdm sonucunu yine gosterdm bebegin kalp atislarinda sorun cikti bidaha istedi nts cekindm geldm yine sonuc ic acici deildi kalp atislari ritimsiz hareketsiz gorunuyordu nts aralarinda tatli bsylerde.yedim doktor bebegin durumu iiyi olmayabilir boyle giderse.dogumda yapabilirsin dedi bebek icinde olebilir dedi bunu duyunca cok korktm direk veni dogumhaneye goturduler oksijen werdiler nts ye bagladilar serum taktilar ama okadar korkuyorumki anlatamam hem bebegime bisey olcak diye hemde bulundugum ortamdan korktm sukur nts sonuclari iyi cikti megersem bebegim uyuyormus doktor durumu iyi deyince dunyalar benim oldu uyudugu icin ntsde olumsuz sonuclar almisiz 3 saat sonra normql odaya aldilar 1 gun gozetim altinda kaldim kizlar dunde ciktm Allah m herkese hayirli saglikli dogumlar nasip etsin sizlerle bu animi.paylasmak istedm
Huzur20 kucugum çok zor bi durum ya Allah korusun yanlış bi tedavide yapabilirlerdi şuna bak bebek uyuyo bunu ayırt edemiyolar