Antalya0772 Güzel annelerim. Eşim çok rahatsız olduğu için sizden dua istiyorum hamilelerin duası hemen kabul olur lütfen çok acı çekiyor. İki salavat arası Fatiha okur musunuz eşimin şifası için Allah razı olsun
Melek0606 Antalya0772 rabbim şifasını versin çok zor bı dönemden geçiyorsunuzdur eminim bizde yeni yeni toparlaniyoruz bn size okudum sizde bana okuyun belki birbirimize dualarımız geçer🤲
Antalya0772 Melek0606 okurum tabikide eşimin şifası sizin vesileniz ile olur rabbim büyük hamilelerin de duası kabul olur bende okuyorum
busraaduman Antalya0772 Allah şifa versin biz de Antalya’dayız eşim ağır bir trafik kazası geçirdi yoğun bakımda 8 gündür durumu kritik henüz 11 haftalık gebeyim dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun 🙏🏻🤲🏻
mila88 busraaduman 😞😞Allah size ve tüm sevdiklerine bağışlasın. İnşallah en yakın zamanda kritik süreci atlatır ve sağlığına kavuşur.
Melek0606 busraaduman bnmki hastanedeydi şimdi ewde çok şükür ama 3 yerde kırığı War pazartesi gidicez bakalim ne dicekler
busraaduman Melek0606 geçmiş olsun tez vakitte eski sağlığına kavuşur inşallah, inşallah biz de hayırlı haberler alacağımız günlere uyanırız . Kendimden çok rabbim doğmamış bebeğine bağışlasın inşallah. Dua ederseniz de Allah razı olsun 💐🤲🏻