Kucukpandisko Kızlar ben afedersiniz büyük tuvaletimi yapamıyorum ıkınırken çok acı çekiyorum ve sanki dikişlerim patlayacak siz bu dönemde neler tükettiniz?! Zaten ağrısından oturamıyorum bide tuvalete de gidemiyorum ne zaman geçecek bu ya ne yemeliyim Ayrıca siz bi marhem krem falan sürdünüz mu ?! (Normal doğum itibari ile 12. gün)
cennetinsusu Kucukpandisko Jinekologa gittiniz mi? Şimdiyeli dikişlerinizin iyileşmeye başlaması lazımdı aslında. Bol su için kayısı kompostosu felan için. Ama bi jinekologa görünün mutlaka ona göre dikişlerinize bir şey verir. Normalde 10. gün kontrol öneriliyor
femme Kucukpandisko benimde bugun 13 gün oldu sanirim. Normal doğum yapali. Dikislerim düştü. Ama arada fena bi kaşıntı tutuyor. Sizinde oluyor mu ?. Bana batikonlu du dışında bisi vermediler. Onuda 1 hafta kullandım sadece. O dediğiniz otururken baskı olayını 2 buçuk gün yaşadım. İlk dikislerim düştüğünde yerleri baskidan dolayı açıyordu oturamıyordum. O su ile yumuşatmak jyi geliyordu
Gizem-eruzun Kucukpandisko ben normal dogum yaptigimda kesinlikle ikinmicaksin demislerdi bana bol bol kayisi suyu ic o kabız olmani onler ve ishal yapar en azindan bir süre idare edersin😊 birde dikislerini her tuvaletten sonra baticonla temizle ve su tut biraz rahatlatir ve cabuk iyilesmesinii saglar😊
Evafor Bulbulyuvasi ikisininde ağrıdı sancısı başka inanın kolay değil biri dogurana kadar biri doğurduktan sonra başlıyor ama normal doğum dikisi bence daha basit iki güne toparlayıp her işinizi kendiniz yaparsınız
duru127 Normalde bı tık iyileşmesi gerekiyor bol bol hoşaf ve su içmelisiniz bide tentürdiyot kullanın çok çabuk iyilestiriyor, geçmiş olsun
Mochi Kucukpandisko kabız olmamalısın asla komposto mutlaka tüket bir de ilk zamanlar hep ilikli etli haşlama yapmıştı annem bana dikişlerin çabuk iyileşir, güçlenirsin demişti. Bir de haşlama ishal yapar beni zaten o sebeple o konuda sorun yaşamadım. Bol su içmelisin. Dikişlerin çok mu acaba bu zamana kadar biraz iyileşmiş olmalıydı dikişler düşmeliydi aslında muayene oldun mu
BBeeBBeeKKoo Rezene çayını öneririm çok fazla kayısı yiyip de bebeğinize gaz yapmayın bu kezde emziriyorsanız tabi bide en güveniliri doktorunuzla irtibata geçmek
Aytac27-07 Dikişlerin düşene kadar ekmek ve unlu şeyler tüketme canım ,sıvıyı çok tüket,ıkınmak zorunda kalmicaksın o zaman,,, enfeksiyon olduğu için krem kullanmıştım ben dikişlere
Biriciklerim3 Kucukpandisko üstüne oturgunuz için ödem oluşmuş genital şampuan al çok rahatlatiyo üstüne oturma ve kayısı hoşafı karpuz vs ye ekmek tüketme bir iki gün