SedaNurOkurer Arkadaşlar 16+4 haftalık hamileyim biraz idrarımda enfeksiyon çıkmıştı fakat sarı beyaz sümüksü akıntının yanı sıra bende su gibi bir akıntı oluşuyor iç çamaşır ıslanıyor böyle bi durum yaşayan var mı ? Yardımıcı olursanız sevinirim
Ulvana SedaNurOkurer evet canım ben 13 haftadan itibaren öyleyim iyne serum antibiyotik fitil hiç bir işe yaramadı alıştım artık 30 haftadayım
SedaNurOkurer Onemother1 neyden kaynaklanıyor normal mi acaba ya hiç bir bilgim yok yani aktığını zaman zaman hissediyorum bile
Onemother1 SedaNurOkurer normal diye biliyorum sanırım sümüksü olan akıntı riskli yani enfeksiyonu işaret ediyor.36. Haftam bitiyor benim hep bu şekilde sulu geliyor bir sıkıntı yaşamadım hiç ama kafana takılıyorsa doktoruna danışabilirsin randevunda
uzunlardananne SedaNurOkurer aynen benimde oyle ortada beyaz bir akinti etrafi sanki israrimi kacirmisim gibi sulu akinti bazen geldigini hissediyorum hatta korkuyorum gorunce kaciriyormuyum acaba diye 20 haftaligim 14-15 ten beri boyle