Tgcekrdag sezeryan olursan eğer sütun inmiyo önce meme emzirip sonra mamayla takviye yap ki çocuğun şekeri dusmesin açlıktan oluyor genelde bu sorun süt hemen iki üç günde anca geliyor.. çocuk doğdu memeden süt iki damla anca çıktı emzir emzir sütun geliyo mama verme dediler tamam dedim her ağladıkça verdim sabahlara kadar ağladı çocuk açlıktan ama geldi şekerine baktılar iyi dedi gittiler o gün o acliktan oldu doktora deidm bu çocuk susmuyo doymuyor galiba Ee ozaman mama ver dedi bostan yere ac kaldi resmen çocuk yaa… eve gittik çocuk sarılık oldu bir hafta sonra farkettim tenine bakıp çocuk doktoruna götürdük kan verdik benim oğlanda oldu değer 14-15e çıkmıştı en son hastane de yattık sabahlara kadar değer düşünce ciktik. Bana ders oldu bu şuan hamileyim sütüm inene kadar mama vericem indikten sonra kesicem yani bida yaşayamam hastane köşesi her agladiginda hemşire aradı koş koştur emzirdim çocuğu altını değiştirdim o makinaya koyarken içim içimden gitti resmen.. bol bol emzirdikce cisinden gidiyo sarılık umarimda olmaz canim