Nur123aa Lazere gittiğimde den beri jilet Venüs swirl kullanıyorum çok memnunum ne kadar pahalı olsa da ama bu batıklar ondan kurtulan var mı nasıl bir bakım lazım ben jiletledikten sonra bebek yağı sürüyorum güzel oluyor ama yine Batık oluyor
Pnr_KMRC1 Nur123aa vücut peelinglerinden alman lazım cnm her duşta yapmalısın batık ve çilek görünümüne çok faydası var
[silindi] Nur123aa evet haftada birkac kere yapin dusta ise yariyor birde kuruluktan olur vucudunuzu surekli kremleyin nemlendirin.
Nur123aa [silindi] nemlendiriyorum ama bu tavuk görüntüsü mü ne diyorlar ondan oluyor bir yerde peeling falan yapın diye gördüm alsam mı alsam mı karar veremiyorum
mila88 Jiletle alınca kesinlikle o görüntü gitmez bence. Bende düzenli lazere gidiyordum. Hamilelik döneminde ağda yaptırabilirsiniz
Nur123aa mila88 lazer biteli çok oldu ama bu kızarıklık tahriş gitmedi azalma var ama agdaya gerek yok demişlerdi
[silindi] Nur123aa sakin agda yapmayin tekrar sil bastan cikar tuyler. Lazerden sonra jiletlenir vücut ben de jiletliyorum .
Pnr_KMRC1 Nur123aa evet cnm var uygun fiyatlı ister jilet ister ağda ister epilasyondan sonra kullan ben ağda ve epilasyomdan sonra kullandım çok memnun kaldım 3 yada 4 duştan sonra çok fark oldu
Nur123aa Pnr_KMRC1 hemen bakicam canım zaten arayışım vardı sinoz markayı eklemiştim bunu da eklicem 🌼
Nur123aa [silindi] evet bana da öyle dediler lazer yapalı 4 sene oldu seyreldi baya fark etti az çıkanları da jiletle alıyorum ağda hiç yapmadım
Pnr_KMRC1 Nur123aa rica ederim yorumlarını okursun cnm kafana yatarsa alırsın ben kullandım faydasını gördüm ama ilk kullanımda bişey bekleme alışkanlık haline getir duşta en fazla 4 kullanımda memnun olursun sonra zaten sürekli kullanırsın 🫶🌸😘