Melekler12 Gulsbaby alt tarafta çok baskı hissediyordum bı gün önce nisanim geldi ve ben anlamadım 38+3 de gece suyum geldi
Gulsbaby xilda baskı sadece ben de akşam saatlerinde oluyor. Gün içinde sürekli ayakta olup yürüyüş yapmaktan diye düşünüyorum. Onun dışında hiç belirti yok. 🤷🏻♀️
-Naz- Gulsbaby 😃😃😃 salı kontrolum var bakalim ona göre bende düğüne gider gibi hazrlanrm 9 ve 5 yaşında çocuklarm var onlarla ugrasyrm
dilay_06 -Naz- benim doktorum 37 de yapıyordu ama benimki bayrama denk geldiği için yarın yani 38+1 de yapacak
-Naz- dilay_06 benm salı randevu 37+2 olur büyük ihtimalle bakarlar oglm 5 yaşında hatrlamyrm kaç haftalık baktılar dye 😃
edkrcy dilay_06 Ben bugün kontrolden geldim 38+1 ama haftaya çatı muayenesi yapıcaz dedi bende bugün yapılır diye beklemiştim bidahaki pazartesiye sabredemem diye cumartesiye aldım randevu
dilay_06 Gulsbaby korkacak bir şey yok eline eldiven geçirip jel ile bakıyor eşinizle ilişkiye girdiğinizden daha az acı ve zorluğu var
-leyla92- -Naz- genelde ilk gebeliklerde cati muaynesi yapilir yani benim oyle oldu ikincisinde gerek duymuyorlsr
Gulsbaby dilay_06 tahmin ettiğim gibi. Zaten çatı muayenesinden korkan biri değilim ama insan da bi meram etmiyor değil 😀