aygunes24 Mrb kızlar instada yüksek takipçili hesabimda para kazanmak istiyorum. Sizce sadece indirimlerin olduğu sayfa mi tutar ,ordan burdan aldığım komik videolar mi tutar ,yoksa yemek videoları mi
Deletedmom_85 aygunes24 bence tutup tutmaması birazda şans işi. Bir kategori, alan belirleyip onun üstünden gitmelisiniz. şuan ki yüksek takipçili sayfanız ne sayfası mesela şahsi hesabınız mi?
Deletedmom_110 aygunes24 Ben yemek sayfası açtım hicbisey yapmadım kendi kendine yükseldi ilgi çekici videolar resimler paylaştim güzel sunumlar yaptım keşfete düştüm hep beğeni yorum takipçi vs istatiklerim çok yükseldi yani yemekten git bence çok ilgi görüyor 💐💐
Deletedmom_85 aygunes24 aslında çokta daldan dala atlamayın derim belli bir alanda sabit kalın. İndirimlerin olduğu ve komik videolar çok fazla revaçta mesela. Profesyonel yemek videoları çekebilirsineniz harika işler çıkabilir
Deletedmom_85 Bulbulyuvasi arada bi uzak kalıyorum ya birden oluyor nedense. Uzun zaman yorum yazmayınca devamı gelmiyor öyle kalıyor 😄
aygunes24 Deletedmom_110 çok teşekkür ederim 🙏🥰😘alt yorumda bir arkadaşta yemek demiş bir de ben deneyeyim. Bu arada sizin içinde hayırlı olsun umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz 🙏♥️🥰
aygunes24 Deletedmom_85 öyle canım benim doğru diyosun daldan dala olunca daha sıkıntı jxjx yemekten gideyim bende bakalım tavsiyen için teşekkür ederim 😘🙏🥰♥️
Deletedmom_110 aygunes24 kuzum ben dondurdum hesabımı biraz kalsın sıkıldım çok fazla vakit harcadığımi fark ettim ondan dolayı bilmiyorum belki devam ederim seninde hayırlısı olsun hakkında❤️🥰
Deletedmom_85 aygunes24 şimdiden başarılar diliyorum umarım dilediğiniz yere gelebilirsiniz. Çok emek ister ama hemen olmaz. Pes etmezseniz sonu güzel olur. Rica ederim 🥰