esrauzun selamlar ☀️ 6 haftalık gebeyim. 4. Haftada öğrendim ve sigarayı kestim. Bazen bir iki çekip attım nadiren ama beni birkaç gündür inanılmaz zorluyor deli gibiyim tabiri caizse ne yapmam lazım? Zararlarını artık ezberledim bile ama yok çok kötüyüm (içenler anlar)
Nur_2525 esrauzun ben de 13 haftalık hamileyim birakali 2 ay oldu nerdeyse ben şuan sigaradan tiksiniyorum kokusuna bile tahammülüm yok sen de bırakır sın zaten miğde bulantıların başlarsa sigara bile içmek istemez sin inan ki
fztanne_ esrauzun ben de çok bağımlıydım çift çizgiyi görünce vicdan azabından içemedim. 20 haftalık hamileyim sanırım başta bi iki içtim daha da içmedim. İnan ki eline alınca bile vicdan azabı çekersin zaten
Kediannesi1 esrauzun bende bırakamadım ama bulantılarım artmaya başladı artık tiksiniyorum bir de çok sık kontrolüm oluyor riskli durumdayım bebeklerimi gördükçe içesim gelmiyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah bırakıp hiç başlamayalım
[silindi] esrauzun sizin strese girmeniz de bebek icin zararli baslamayin tekrar ama cok fenaysaniz en ince en az nikotin olanlardan alip bitane yakin keyfine vararak icin ve bida düşünmeyin nefsiniz körlensin.
Ogretmenanne0101 İlk oğlumda çift çizgiyi gördüğüm gibi tiksindim ( aşırı bağımlı olamama rağmen ) Sonra hamileyken sigara içenleri çok kinadim. Şuan ikinciye hamileyim 20 haftalık ve hala birakamadim. İnşallah bir şey olmaz 🙄
zuleyhaacarr_1 valla bende iciyodum gebelikten önce ogrendigim an bıraktım ama sonra nolduysa 4. ayımda kızlarla otururken 5-6 tane ictim ama sonra daha hiccc icmedim dogurcam on bes gune bitek odur yani dahs yok
Mummumlilo Ben ara verdim 9 ay içmeme kararı aldım ve içmiyorum aklımdan çıktı mı hayır doğurur doğurmaz yakcam bi tane
gamizee_ Bu delirmeler olmadan bırakılmıyor zaten olay orayı geçebilmekte 3 hafta dayan cidden yolun sonuna çok yaklaşmış oluyorsun, Allah yardımcın olsun umarım tamamen bırakabilirsin😔
Esracigdem esrauzun bir iki nefes dahi almayın hep o kriz anını yaşarsınız.O kriz anlarının da sigarasız hayata attıgınız emin adımlar oldugunun farkına varın. Sigarayı bebeğinizden dahanfazla sevmediğinizi kendinize hatırlatın bir kaç hafta sonra sigaranın tamamen bir zaman kaybı oldugunu anlayacaksınız. Keyif adı altında yaptığımız saçma sapan bir ritüel resmen. Kendiniz de ödüllendirin. Güzel bir yemek yiyin dışarda. Temiz havayı içinize çekin. Emin olun sigara içenlerin çoğu zaten normalde de bırakmak istiyor. Yazın kavrucu sıcagında dışarda sigara içerken akıllarında bu düşünce var. Kışın ayazında kapı önlerinde bir nefes daha çekeceğim derken yine keşke bıraksam düşüncesi var. Anne olmak fedakarlık gerektirir ilk ve en güzel fedakarlığı yapmışsınız tebirk edrim🌸💓