MUSU21 canım bence whatsapptan yaz sen bana , hem çocuklarımız da aynı yaşmış kısmet belki bir gün de görüşürüz 😂 oğlum tam 2 yaş 10 günlüktü ben doğuma gittiğimde , hamile olduğumu öğrendiğimde bir ay sonra sütten kestim çünkü ben dayanamıyordum , şekerim var emzirdikten sonra elim ayağım titriyordu. Midem bulanıyordu. 19 aylıkken falan kestim sütten. Ben oğlumu hep böyle alıştırdığım için sorun yaşamadım ama senin çocuğun alışık değilse bile bence emin ol hastanede olmasındansa evde ağlaması daha iyidir. Sabah olursan ameliyatını belki akşama bir kaç saat yanına getirirler. 2. Sezaryenimdi, ameliyat sonrasında ki ağrı ilkine göre çok daha kötüydü ama kişiye göre değişiyor kendini korkutma sen. O halde değil oğlumla ilgilenmek yenidoğan bebekle bile zor ilgilendim. Allah yardım ediyor , bir şekilde halloluyor sen bence güvendiğin birine oğlunu bırak , bir kaç gün önce size gelsin alışsın çocuk. Mesela ablam 10 gün önce geldi bana , hep oğlumla uyudu , oğlumu o uyuttu yedirdi içirdi , parka götürdü , oğlum ablama tamamen alışmıştı. Sende böyle yapabilirsin. Babasına düşkünse babasıyla da kalabilir sen yanına başka bir yakınını alabilirsin vs. Ben oda süslemedim ama yan odamın kapısı süslüydü yürürken gördüm , içini bilmiyorum bu konuları hastaneye sorsan daha iyi olur.