Papiiii Edaefe Ben dogdugundan beri huggies ultra soft kullanuyoem gayet memnunun canım.1 aylik olduk simdiye kadar 110 bez 1 nunara kullandik 25 tanesi kaliyor oda bitsin 2 numaraya gecicem.Bebegim minik dogmasina ragmen artik ayaklarina iz kirmizi renkler salmaya basladi sıklaşdı o yuzden fazla 1 numara almani onermem biz 2800 dogduk simdi 3300 anca oluruz belkide ama yinede 1 numara kucuk gelmeye basliyor 100 tane yeterli bence 1numara ne alrsan
Edaefe Papiiii aciklayici yorumun icin cok tesekkurler canim acikcasi 1 numara ne kadar kullanir diye dusunup duruyordum oglumda ne kadar bez kullandikk hic biri aklimda kalmamis bu arada sleepy extra siparis verdik 128li canim
BuseVeMinikleri Edaefe oğlumda molfix,sleepy,canbebe,prima hepsini denedim en çok canbebeden memnun kalmıştım yüksek ihtimal ondan devam edeceğim ikinciyi de.
Edaefe BuseVeMinikleri oglumda bende her bezi kullandim hicbiri cok sukur pisik yapmadi. Simdi bu hamileligimde sleepy extra sipariş ettim bakalim bu bebegimde nasil olucak 😇
Ebebe Zynp2116 ay ay kaç numaradan kaç paket kullandınız. Çocuğunuz kaç kilo doğdu. Ben de Prima stokluyorum da fikir olsun diye soruyorum
beyzacmvrc Edaefe Molfix kullanıyorum bir aylık oldu kızım pişik olmadı pamukla silip kuruluyorm baby me organik pişik kremi kullandım bide öyle pahalı pişik kremi de kullanmadm En önemlisi nemli bırakmamak silince kurulamak bence pişik konusunda.
Edaefe beyzacmvrc oglumda pisik kremi sudocrem kullanmistim simdi acimcasi fiyatlarda asiri ucmus ne alsam diye dusunuyorum
beyzacmvrc Edaefe bende bı tane baby me organik aldım sonra getir de sebamed indirimdeydi ikilisi. Ondan aldım kuponla daha da uyguna gelmiş oldu ama daha kullanmadm onu
Mrvctn Edaefe tüm bezleri denedik ama pişik oldu veya taştı, en son ümitsizce minies aldık Migros’tan. Umduğumdan iyi çıktı miniesle devam ediyoruz
Zynp2116 Ebebe Benim kızım bugün 7 aylık oldu doğdu günden beri hep prima kullandım 2500 kg doğdu şimdi 7 kg hala devam ediyoruz kesinlik ne dışarı atıyo ne sızıyo şimdi gece uykusuna döndük akşam 10 gibi bağlıyorum sabah 8:30 9:00 gibi altını açıyorum hiç bir sıkıntı olmuyo gece uykusuda bölünmüyo
Zynp2116 Ebebe Canım biz bebeğin kilosuna göre yavaş yavaş ilerledik bi anda stok yapmadık 1 numaradan ilk ay 3 paket aldık 72 adet olanlar dan bitmezine yakın 2 numara aldık ayda 2 paket rahat bitiyo du ama ilk zamanlar daha sık değişririyorduk şimdi daha aralıklı açıyorum 7 aylık olduk şimdi 4 numara kullanıyoruz
Papiiii Edaefe bisey degil canim sen saol.Bence gayet yeterli sifaris vermissin.Bende yeticekdir o kadari.Saglikla gelsin bebiş
Papiiii Zynp2116 Canim benim bebegim 2800 dogu kendi sutumu veriyorm doyuyordur umarimki oyle dusunuyorum.Cunku aglamiyor aclikdan dolayi.Sadece acaba ne zaman kilo almaya basliyorlar tam olarak?Ne zaman toparlaniyor boyle kilosu var gibi gozukuyor