Hatunnn Ebrutlny bana doktorum kullandigin vitaminler gunluk alman gereken minerali zaten veriyor oyuzden ocme maden suyu demisti, bi siseye habgi oranda hangi mineralin dagilim gosterdigini bilemessin fazla almis olabilirsin gerek hok dedi
deletedmom6295 Ebrutlny tansiyon probleminiz rahim damar direnciniz yoksa faydası var içmenin. ama bu problemleriniz varsa uzak durmanız gerekli
Dnzcngz Ebrutlny 20+3 haftalık hamileyim hergün mutlaka 1 maden suyu içiyorum. Çünkü mideme o iyi geliyor. Sağlık ocağında da doktorum da maden suyu içmemi yasaklamadı. Bebeğim de gayet sağlıklı.
Ebrutlny Chan çok çok teşekkür ediyorum her gün düzenli olarak içsek bir tane bi sıkıntı verirmi peki
Chan Ebrutlny İçerisindeki magnezyum aksine yararlı ama abartmamak şartıyla :) Normal zamanda bile günde iki taneden fazlası zararlı zaten.
Glitter Ebrutlny bence yine de hergun 1 tane icmemelisin, 2 gunde bir icersen daha iyi olabilir. Hamilelikte minerallerin bobreklerde birikim yapabildigini okumustum birkac yerde
BurcuY Ebrutlny hayır canımm içebilirsin bi zararı yok yinede doktoruna sor için rahat etsin ama bebeğe yararlı günde 1 tane içmek ☺️
ttgb38 Sanmıyorum bir zarar vereceğini ben günlük düzenli türk kahvesinden vazgeçemedim mesela doktorum 1 fincanı aşma dedi ki maden suyu mineral yönünden zengin, şekersiz, kafeinsiz, kalsiyum kaynağıı bence bir sakınca yoktur
Ebrutlny İnsan korkuyo bebeğe bişe olur mu diye de bana iç veya içme demedi ama ilk kontrolüm de sormam lazım çok teşekkür ediyorum 🤗🙏
Tuba94 Doktoruma sorduğumda bi sakıncası yok dedi maden suyunun. Midemde çok yanma kaynama oluyo bu şekilde çaresini buldum bende ☺️
Betultaskin Ebrutlny bana doktorum günde 3 taneye kadar içebilirsin hem kabızlık ve sindirim sorunu yaşamazsın dedi
Alyam5201 Ebrutlny ben hergün bir tane iciyorum doktorum tavsiye etti 6 aylık hamileyim hicbir zararıda olmadı aksine magnezyum icerdigi icin eklem agrılarım dindi 🤗
Ardanyal Ebrutlny alakası yok aksine içindeki mineraller çok faydalı. Biz yurt dışında sürekli içiyoruz yemeklerin yanında felan. Günde 4-5 bardak tüketiyordum hamileyken
MomBse Ebrutlny hayır tabiki daha çok bebeğe kilo aldırdığı söyleniyor ne zararı olabilir ki oda mineralli su 💦
Ebrutlny Ya o kadar saçma sapan konuşuyorlar ki insanı korkutuyorlar bende doktoruna sormak aklıma gelmedi hiç çok sağolun