ilkayksck Kızlarrr 14+4 günlük hamileyimm bulantılarımdan dolayı beslenmem dengesız gıdıyordu yeni yeni toparlanıyorum ama yinede ne yiyeceğimi şaşırıyorum 🥴 bebege en cok ne faydalı olur aiz neler yapıyorsunuz bakalımmm biraz fıkır edıneyım 🤗🌺🌸
Calyipso ilkayksck sabah kahvaltını çok güzel yap . Muz kaşar süt peynir ceviz bunları tüket. Öğlen yemeğini az ye yemekten sonra meyve ye, akşam esin gelince de onunla beraber yemek ye ama ekmeği fazla kaçırma. Salata ye bol,yeşil sebze tüket 😊😚
Dnzcngz ilkayksck Az az sıks sık yemeniz en iyisi. Sabah kahvaltılarınızda yumurta ve cevizi eksik etmemeye çalışın. Şeker türevlerinden kaçının hem hızlı kilo almazsınız hem bebeğiniz daha sağlıklı beslenir. Bol lifli gıdalar yerseniz kabızlık sorunu yaşamanız en aza iner. Meyve tüketimini de abartmadan yemelisiniz sonuçta o da şeker. Benim doktorumun tavsiyeleri bunlar 🤗
Bfhvcffesra ilkayksck yumurta Sut Yoğurt Yeşimlik Meyve Kajar peynir Lifli gıdalar et ürünleri bebeğe kilo aldiriyor
Calyipso ilkayksck onu da abartmadan ye sabahlari mesela ben tost ekmeğiyle yapıyorum kahvaltıyı. 2tanr tost yapıyorum yanindanpeynir zeytin domates vs 😂