elif-topel merhaba arkadaşlar 18 haftalık gebeyim ama doktorum perinatoji gitmem gerektiğini söyledi devlet hastanesine gidiyorum normal de böyle olan var mı
Mavisim3457 elif-topel 18-23 hafta arası detaylı ultrason zamanı var. Bebeği çok detaylı inceliyorlar. Çok güzel görüntüler fotoğraf gibi annede görüyormuş. Olumsuz düşünmeyin. Olumsuz bir şey olsaydı söylerdi bence
Simge_celen_ozyildiz_ elif-topel canım ben en başından beri gidiyorum normal kadın doğumdan daha da Güzel inceliyorlar boşver riskli dediyse git bakalım orası ne diyecek bazen o risk görmeyip normal kadın doğuma geri gönderiyor
nurege35 elif-topel Şişli şehir hastanesinde miraç Özalp var yorumları çok iyi ona gidicem özele de gittim 1000 TL den başlıyor muayeneler
Mavisim3457 elif-topel Katılıyorum bende 3haftadır bakıyorum bulamadım. Evime uzak Gazi Osman Paşada buldum onu aldım şimdilik lakin 25+0 denk geliyor yaparlar mı bilmiyorum.
elif-topel Simge_celen_ozyildiz_ ikinci bebeğin ilkinde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım onda hep özele gittim Kayseri’de. Kırşehir de ama bu bebekte devlete başladım böyle birsey dedi inş hayırlısı olur
Mavisim3457 SudeT Evet öyle de bir durum var nolacak bilmiyorum. Bide evimden taksi tutup gideceğiz geleceğiz. Yakın çevremde de boş yok