Brisii Kızlar 37 haftalıgım ne hastane cantam tam ne evım temızlendı bu hafta baslıcaz cokmu gec kaldım
MyBabyy_ Brisii bence biran önce hazırla ben 34 de hazırladım hastane çantamı şuan olsa çok zorlanırdım temizliği yavaş yavaş halleşiyorum eşim ve kardeşimle tek yapmam imkansız şuan 37+3 üm bende bu arada 🤦🏼♀️
guzelanne01_ Brisii yani canım artık yapmalısın benim 38+1 di sezeryandı günümü verdi doktorum Bütün hazırlıklarımı ve ev temizliğini 37 haftamda bitirdim hastane cantamıda hazırladım
KadriyeSoyucok Brisii Ev çanta hazırlığı neysede ağda ne zaman yaptırsak doğuma yakın olur ne zaman ne olacağı belli değil gerçi 37. Haftadayım temmuzun 18 zinde sezeryan günü verildi ben ağda için karar veremedim çünkü çok çabuk çıkıyor napcamı bilemedim şuanda yaptırsam yeridir çok ihtiyacım var 😞
BBeeBBeeKKoo Biraz geç kalmışsın ben hepsini 35 de halletmiştim şuan 37 deyim sadece temizlik için biraz erken olmuş ev geri battı gibi hissediyorum şuan ama adı yaptık yani yeter 😂 iyice ağırlaşmadan hallet sende
Fnsengul KadriyeSoyucok bende mecbur yaptırdım ağdayı ama temmuzun sonuna doğru doğum olacak 😂 dayanabilirsen 15inde yaptırman daha iyi olur senin için canım tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmazsın ☺️
KadriyeSoyucok Fnsengul Bende 15i diye düşündüm fakat dün gece benimle aynı hafta günü gününe aynı olan arkadaşım doğum yaptı ani acil birşey gelişirse böyle kıllı tüylüde çok kötü olur o yüzden kararsız kaldım çok birde hamilelikle tüylenmem extra arttı hiç çıkmayan yerlerim bile tüylü yüzüm karnım vesaire 🥺 sağlık olsun diyorum ama çok takıntılıyım kıl konusunda şimdi yaptırsam 2 hafta sonra tekrar yaptırmakta fazla gelecek bir haftada çıkıyor tüylerim 🥲 şu ayda bir ağda yaptırıyorum diyenlere çok özeniyorum
Candy88 Brisii ben 38+2′yim bugün çanta hazırlamaya başladım☺️ Ev daha temizlenmedi, kızımın adına tam karar vermediğimiz için ne isimli hastane çıkışı ne kapı süsünü yaptırabildim her an doğurursam diye korkuyorum😆 siz bana göre iyisinizdir..
Betulnnmz Brisii benim de hastane çantam yarım yamalak hazır eve hiç dokunmadım bile kaynımın düğünü var haftaya ondan sonra başlıcaz inşallah o zaman 37 oluyorum bende
ballikedii Brisii benimde yeni bitti temizliği eşim yaptı zaten hastane çantamı da daha tam olarak kapatmadım benim eksiklerim var ve Salı günü doğumum var 😂
Nur001 34+4 deyim bebeğin herşeyi hazır ama temizliği bende yapmadım yarın yapsam mı diyorum erken mi olur gerçi erken doğum riskim var
yinehamile Brisii biraz geç kalmışsın evi boş ver ilk olarak hastane çantanı hazırla bebeğin ve senin ihtiyaçlarını tamamla ev olmasa da olur şu saatten sonra heran herşey olabili.