naz_ozz aren3521 32 hafta olduk benimde mide bulantılarım geri geldi off çok kötü hiç sevmiyorum bide yürüyünce sol ve sağ kasıklarda aşırı ağrı oluyor ve iş yapınca vajinadan karna bi sancı gibi bir şey atıyor geçiyor ne olacak bilmem
Cokmucokbilmisimne aren3521 Gebeliği zor geçenlerin bebekleri daha uslu olur diyorlar bilemiyorum kendimi öyle avutuyorum ben 😆bebeğim doğunca uyuyacak memeyi emecek falan diye hayal kuruyorum 🤣
aren3521 naz_ozz vajinadan karnıma ağrı benm de çok ayakta durduğum günler oluyor malesef 😞 üstüne bulantı yanma nasıl geçecek diye korkuyorum artık
aren3521 Cokmucokbilmisimne inşallah ama benm daha karnındayken yerinde durmuyor asla sürekli hareket 😂
Kubra0505 Merve10 çarpıntı bendede oluyo ama sol tarafıma yatarsam oluyo sürekli sağ tarafıma yatıyorum kalktığımda sağım felç resmen 🥺😃😃
Merve10 Kubra0505 hiç sorma doktor sadece sola yat dedi sağ tarafta baskı var diye ama ben sağda daha çok rahat ediyorum ama iki taraf felç oliyor resmen
Kubra0505 Merve10 neyse doğduğunda şey deriz artık çektiğimiz cefanın canı sağ olsun şu sefanın güzelliğine bak diye 😃 inşallah
anneoluyorum101 Bulantıların geri geldiğini ilk defa duydum benim incelik ayda vardı ama bu ay yanmalarım bitti sadece ödem var ayak el yüz sizde de var mı acaba?
Ayse0885 Yarın 32 hafta karın da sertleşeme anıdan gelen yorgunluk dışında bir sorun yok bide çok sıcak ya😅