Gamzeizmir35 Gulce-35 Ben de çok inanarak denedim. Dualarını okuyup suya koydum, 3 cm açılma ile doğuma gittim. Sonra 6 cm de sezeryana döndü . Malesef bende işe yaramadı yani.
Mrvsmt2502 Gulce-35 ben kullanmadım böyle şeylerin işe yaradığını da zerre düşünmüyorum böyle şeylerden medet ummaktansa dua edin bence. Kullanmadım ve 43. Haftada iri bebek doğurdum doğumum çok kolaydı ayrıca.
Gulce-35 Melekg ben de aldım eğer ani bi durum olmazsa deniycem unutmazsam ama bi kaç kişden de işe yaramıyor diye duydum emin olamadım bi zararı olur mu diye düşünmeden edemedim.
Busraakay_26 Gulce-35 ben aldım sancım ve açılmam başladığın da babam duasını okuyup suya koydu 7 cm e kadar açılmam oldu ama ondan sonra durdu sezeryana alınmak zorunda kaldım ama dene sen
Ceyss Gulce-35 Arkadaşım denedim çok işe yaradı dedi bende deneyim bari dedim sonuç 1 gün süren doğum 😂 yani bende işe yaramadı
Minaesra Gulce-35 annem bugün almış getirdi yarın doğum tarihi güya ama bende tik yok bugün suya koyup yarın icicem eğer sesim çıkmazsa anla ki işe yaradı 😂
Gulce-35 Minaesra Melekg sncıların başlayınca doktor doğumun başlamış dediğinde koycan diye biliyorum bnde
Amineazra Gulce-35 ben de kullanmayı düşünüyorum hatta tanıdığım biri kedisi doğum yaparken kullanmış çok kolay doğurmuş kedisi :)