Nesli-3834 Arkadaşlar 10 gündür çamaşırım da sürekli nemlilik benden akan bişey hissetmiyorum ama psikolojim bozuldu
Yazmelegi_ Nesli-3834 terdir bende de oluyor ped kullanmamaya çalış enfeksiyon olma olasılığı yüksek sonuçta orda havasız kalıyor sürekli iç çamaşır değiştir
busrabrbr Nesli-3834 aaa tam olarak böyleyimmmm 4 gündür falan hep bir nemlilik ıslaklık vR su mu ter mi akıntı mi çözemedim 😅 Pazartesi kontrol var bakalımm bana da 1 gafta önce herşey normal demişti
babyface_ Nesli-3834 canım bende ter sanıyordum suymus meğer seninki terdir ama tedbir kadar güzel bisey yok git icin rahat etsin
Nesli-3834 Su böyle gelmez her yer ıslanır dedi ama çamaşırım hiç kuru kalmıyor kilo aldım sıcaklar arttı siz de böyle olanlar yazar mı lütfen
merve_nurr Havalar çok sıcak eğer çamaşırının yanlarındaysa ter olma ihtimali çok yüksek ama için rahat etmiyorsa pazartesi git doktora 🙏🏻
Semanursallan İdrar kaçırıyor olabilirsin çünkü bende de o sorun var fark etmiyorum ben ama sürekli çamaşırim ıslak oluyor
Melekg Nesli-3834 banada olurdu ben nisanda doğum yaptım hamileliğim yaza bile gelmedi nedenini bnde bilmiyorum doğurdum havalar ne kadar sıcak öyle bişey olmuyor
Yazmelegi_ Nesli-3834 evet bende de kuru görmek imkansiz günde 2 3 kere iç çamaşırı degistigmi biliyorum doktora felan da gittim su vs değil dedi için rahat edecekse bi görün doktora
Gezgin1Anne Benim de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum 36.haftam bitmek üzere. Normal diye düşünüyorum hem ter hem akıntı olabilir. Benim birde basur belası var o içeri girmiyor onun kendi sıvısı bile bulaşıyor olabilir diyorum.
Nanelimonn babyface_ nasıl yani. Hanı su dedıklerı bosalır gbı bırden gelıyordu ıstemsız oldugu ıcın anlasılıyordu . Sız nasl anlamadınız anlamadan da gelıyor muymus ???
Zeyno19 Nesli-3834 su oldugunu sanmam su gelince anlarsın baya geliyor ve istemsizce akiyor beninde ic camasirim hep nemli mantar var bende hem ondan hemde havalarin sicakligindan oluyor illaki doktorda suyu normal demis zaten canini sıkma canm
Nesli-3834 Zeyno19 hani bazıları yazmış ya anlamadım şuymuş diye korkutuyor bu yorumlar yoksa doktora göre asla bu şekilde gelmez