Nteo İkinci gebeligi olup sezeryanla dogum yapan veya yapacak olan anneler kaç haftalikken doguma alıyorlar
Naz1616 Nteo ilk sezaryanim erken doğum oldu 32 haftalık aldilar 2. Sezaryanimi bebek iri olduğu için 36 haftalık aldilar şimdi 3. Sezaryanim olucak doktor 38 de Alicam dedi 34 haftalık olduk
Poyrazin_annesi İlk sezeryanım 38 haftalıktı. İkinci sezeryanım 39 haftada oldu. Ztn ilk bebegım 6 aylıkken ıkıncıye hamıle kalmştm😂
Nazli_guven_ Poyrazin_annesi sıkıntı cektın mı sezeryan olunca bende oldum oğlum 1 yasına gıreck 2. Yı düşünüyoruz ama korkmuyorum bıraZ
Birerkekbirkizannesi yinehamile sizinle günümüz aynı🤭 ben de 38+6 da 11 temmuzda 2. doğumumu yapıcam 💕
Yeniannebulutlu Naz1616 özelde mi dediler acaba. Benım de 2. Sezeryan olacak bebek 4 kiloyu gectı. İribir bebek. Özel 38 de alalım dıyor, devlet 39u bekleyecegız dıyor. Öyle kalakaldım. İlk gebelıgım 38+4 de olmustu
Nteo Naz1616 benimde ilk gebeligimde 38+3 de suyum geldi sezaryen oldum bakalim 2. De ne zaman olacak sabirsizlikla bekliyorum
Naz1616 Yeniannebulutlu özelde dedi evet 38 de alalım bebeğim gelisimi önde dedi 2. Sezaryandada ileride diye 36 da almıştı doktorum
MasalMiraninannesi Benimde 2. Sezaryenim olacak ve ilk normal 40+ 4 günlükken kendim sezaryen olmayi sectim açılma olmadığı için suan 38 haftalığım doktor gün vermedi duzenli bi doktor olmadiği icin bu son gidisim caresine bakicam kendim artık
MasalMiraninannesi Nazli_guven_ bence daha çok erken ben kazara oğluma kaldim hamile kizm bir yasina yeni girdi haftaya doğuruyorum