Papatyahanimm Kiymetcetinel bu degerde sadece kese gozukuyor 10 gun sonra git kalp atisini duyarsin . Demek ki sen adete yakin yumurtlayip hamile kaldin
Papatyahanimm Kiymetcetinel adeti duzensiz olanin yumurtlamasi da duzensiz oluyor diye biliyorum korkma hic
elif-topel Kiymetcetinel geç döllenme olmuştur küçük olduğu için regli tarihi ile uymuyor bende öyle oldum son adettim 6 şubattı sonra 20 Şubat olarak değiştirdik.
dolunayes Kiymetcetinel imkanin varsa git ama bende devlet takipliyim ben bagcilar acile gittim gayet ilgilenildi sadece agrim vardi kasik kramp gibi enfeksiyon cikti Seninki adet agrisi gibiysede yerlesme de olabilir canim Birde yeni durumlarda herseyi yapmiyorlar kese var cunku Daha bebek gorunmemis haftaya göre hareket ediyorlar onlar yerlesme agrisina baglamistir
Kiymetcetinel dolunayes Bağcılar devlette bende kan vermiştim banada hafif enfeksiyon un var dedi , 3 gün sonra tekrar bakıldım bebek kesesi var ama bebek henüz görünmüyor onu bekliyorum bir 10 gün sonra gel dedi doktor
Yrgnnnnnn Kiymetcetinel bebeği 8.haftada gördük csnım geç döllenme olmuş olabilir olumsuz düşünme haftaya tekrar gidersin
dolunayes Kiymetcetinel aynen canim beni de takip ettiler bir hafta sonra bir daha gitmistim uzman dahiliyede hamilelerde enfeksiyon olur cikar dedi yani normal cok nadir cikar test dedi hala da devam enfeksiyonla :)
Kiymetcetinel dolunayes dolunayes olsun hafif tedavisi olur mutlaka rabbim hepimize şifalar versin 🫶🏻🤲🏻
Anonim1m 5+3 teyim kese bende de var bebek yok betam 4532 çıktı bu hafta cuma bebek görünecek inşallah bende seninle aynı durumdayım canım, adetim 25 mayıstı
Kiymetcetinel Anonim1m inşallah bu hafta görmek nasip olur bende önümüzdeki haftayı bekliyorum 10 gün kadar 🤲🏻🧡