Burcuuuuu Kızlar bebegim 2 hafta önden gidiyor mesela 32 hastayken gittim bebegim 34 hafta cıktı bas cevresi 35 hafta cıktı bas cevresi sorun degil dimi ve daha dogum konuşmadı doktor normal diye biliyorum böyle bişey yasayan var mı normal olur mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
KlncA Burcuuuuu aynı haftalarda ve aynı durumdayız. Bende gebelik şekeri olduğu için önden gidiyormuş sende de var mı ?
Burcuuuuu KlncA hiç bakmadığı için bilmiyorum maalesef seker yüklemesi de yapmadı peki dogumu konuştunuz mu acaba
KlncA Burcuuuuu şimdilik bişey demedi konuşmadık sadece diyetime dikkat etmemi istedi ileriki kontrollerde belli olur daha erken doğumu konuşmak için
Neftis Bende 31 e girdim , erken Doğum riskim var , hamileliğin başında gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum , geçen hafta Dr. Bebek bu hafta karın bölgesinden birazcık fazla kilo almış şekere dikkat edelim dedi. Zaten hamileliğim boyunca hep dikkat ettim , ediyorum da ama öyle söyleyince canım sıkıldı inşallah kötü bişey yoktur 😔.
Janset2105 Bana da 30 da gittiğimde 32 gözüküyor dedi başka yorum yapmadı Doğum normal haftana göre oluyor sanırım önden gitmesi erken olacak anlamına gelmiyormuş bildiğim kadarıyla