Merhaba kızlar 34 haftalık hamileydim buraya herkes gibi bende normal veya sezeryan pozitif doğumum diye çok yazmak isterdim ama öyle olmadı çok üzgünüm herşey yolundaydı bebeğimd bende sağlıklıydık bayram günü akşamı tuvaletim geldi diye tuvalete girdim çişimi yaptım sandım ama her yer kandı panik oldum ayağa kalktım durmuyordu kanım bacaklarımdan akıyordu resmen acil apartopar hastaneye gittim ve doktorumu aradım ebe hemen kontrol etti açıklık varmı diye doktorum gelene kadar ilk müdahaleyi onlar yaptı sıfır açıklık başka birşey var dedi ve bebeğimin plesentadan ayrıldığını acil ameliyat dedi ve doktorum geldi herşey 45 dka içinde oldu ameliyata girdim sezeryan oğlum doğdu gece saat 1 buçukta fünyalar benim oldu doktor biraz daha geç kalsaydık ikinizi kaybedicektik dedi kanama Allahtan dışarıya çıkmış dedi bebeğimi başka bir hastaneye sevk ettiler erken doğum olduğu için ciğerlerinden tam nefes alamıyordu oksijen yardımı ile nefes alıcak dediler ve götürdüler 3 gündür bebeğim Yoğun bakımda ben ertesi günü çıktım eve taburcu oldum ve bebeğimi dikişlerim o şekilde 2 saatlik yola onu görmeye gittim ve gördüm çok şükür Allahım herkese sağlıklı doğumlar nasıp etsin şükür bizde iyiyiz dualarınıza ihtiyacımız var oğlum hala yoğun bakımda hamile annelerim allah hepinizin yardımcısı olsun bebeğimize şifalar versin rabbim Allaha emanet olun