MelodyFairy Dün regl bitti , bugün ovulasyona başladım 😌kaset test daha rahattı sanki 😂bu biraz garibime gitti. Yorumlara bakarak aldım herkese şans getirmişti inşallah bu ay bana da şans getirecek 🙏Şans getirenler ses versin ☺️
Deletedmom_103 MelodyFairy evet bu testle takip yapıp gebe kaldım. Umarım sana da şans getirir. Ama içerisinden çıkan gebelik testine kefil değilim beni yanılttı 🌺🙃
Seval0Seval MelodyFairy ben de yaptım bir faydasını görmedim regli olmadım testim bitti gecikmiştir inşallah sana uğur getirir bir şeyi fark ettim yumurtlama zamanında karınları öyle bir bıçak saplanıyor ki ağrı dan hamile miyim diye gidip kan verdim çıkmadı demek o gün benim yumurta ma günümüş
Papatyaa_severrr000 MelodyFairy ben bu markayı değilde başka bir marka kullanmıştım ilk kullandığım ay pozitif sonuç almıştım.
dolunayes MelodyFairy cok iyi marka Max tarafi da koyu olunca yumurtlama gosterir cok kolay bi test ilk idrarla yapma ve gun icinde yapmadan iki saat once sivi alimini kes Ayni saatte yapmaya ozen goster canim Gunde iki test yapma kafan karismasin
MelodyFairy Deletedmom_103 inşallah şans getirsin 🤲☘️ denerim gebelik testlerini de öylesine o halde ovulasyon bitince başka marka da alırım
Seval0Seval MelodyFairy aynen canım sen yinede kullan ben de adet gecikmesi olduğundan dolayı ben şu an doktor tedavisi üstüne kalmak istiyorum
MelodyFairy Papatyaa_severrr000 Eevliliğim boyunca ikinci kez oluyo bununla beraber ama bu defa tutar inşallah ☺️🤲
MelodyFairy adatuna ay umarım bu ay olumlu sonuç alırım. Regl düzensiz çok ya ne zaman yumurtlama görürüm merak ediyorum ama her gün yapıyorum bakıyorum görürüm inşallah 🤲
Aysensrkan Bende innovita testi ile hamile kaldım şans getirsin canım 🙏 neden garibinize gitti anlamadım testi yaptıktan 15 dakika sonra gördüğünüz sonuç kesindir ve gerçekten çok hassas testler. Hamilelik testide çok hassas bence innovita markada pozitif gördüm erken gebelik testinde negatif gördüm ama hamileymişim
MelodyFairy Aysensrkan ilk yaptığım kaset testti o bana daha rahat geldi niyeyse normal de strip rahat derler bilemiyorum 🙄😂 inşallah canım inşallah ☘️
Nidaaaaa MelodyFairy bende bunu ilk aldım ve hemen gebe kaldım. Daha once sın de. Telefon uygulamasından bakıyorum. Sonra instagramdan minnakkurabiyeler sayfasına denk geldik rast gele. Sonra bakmaya basladım. Ve bu testı aldım. Aldıgım ilk ay hamıle kalıdm
Nidaaaaa MelodyFairy silik dahi olsa ben o günü kullandım. En cok koyu olunca zaten yumurtlama gunun unuz ama ben heralde dayanamadım. Daha sonra yumurtlama gunu bitince aradan 10 gun gectı idrarla bakıyorlar cok minicik bir silik cıktı sasırdım. Acaba dedim cok heyecanlandım. Test aldım eczaneden ordan belli olmuyor fakat bu testte mınıcık dahi olsa belli oluyordu. Her gun baktım 3 gun gectı bu sefer cızgı koyulastı be hamıleydım. Boyle hamıle kalmak isteyen arkadaslarıma onerıyorum
Nidaaaaa MelodyFairy insallah nasip olur. Dediğim gibi instagramdan minnakkurabiyeler sayfasına bakın. Ben denk geldim arastırmıyordum. Ve içinde 30 tane vardı sanırım ilk 15 gun kaldım hala içinde 15 tanesi duruyor. Hamıle kalmak isteyen arkadasıma sana getirsin diye verıcem. Uygulamalar meger cok yanlıs gosterıyor. Ama ben dediğim gibi eevt en cok koyu olan yumurtlama gunu ama ben silik dahi olsa o gunu degerlendirdim. 34 haftalığım. Bır daha Rabbım nasip ederse ve istediğim zaman yıne bu testten alacagım