Pnr_KMRC1 Kızlar bulaşık makinemde ikidir çalıştırdığımda küf kokusu gelir filtresini altındaki şeyleri falan çıkarım temizledim temizdi zaten kalıntı falan yoktu makineyide boşta çalıştırdım ama neden böyle küf kokusu oluyor bilgisi olan varmı acaba
Rwerdst Pnr_KMRC1 marketlerde makine temizleyici var. Onu kullanın düzelir ☺️ 2 ayda 1 kullanılması gerekiyor makine temizleyicinin.
Esraesra08 Pnr_KMRC1 Pnr_KMRC1 makineyi çalıştıran şey zaten kimyasal ki deterjanları falan 😀yani sirkeyle yıkamak saçma biraz, makineyi bozuyor o tür şeyler teyzemde öyle kafasına göre sirke koyar çamaşır suyu koyar o yüzden makine dayanmıyo ikide bir tamirci çagırır
Mutlulukkk Pnr_KMRC1 surekli sirke ile yikiyorsaniz belki o yzden olabilir. Deterjanla şoyle bi foşur foşur yikatin 😂 belki gecer 🌼
birminnosannesi_ Pnr_KMRC1 beyaz sirke bulaşık makinası için zararlı canım borularına zarar veriyor çöp olmasın makina
Pnr_KMRC1 Rwerdst saol cnm alıyım birazdan çıkıp makine temizliyici marketten bimde şokta satılıyordur inş
Pnr_KMRC1 birminnosannesi_ bilmiyorum zararlı olduğu önceden bulaşık parlatıcı kullanıyordum sonra sirke iyi dediler ona geçtim sirkeyi burakıp parlatıcıya mı geçsem tekrar acaba
Pnr_KMRC1 Mutlulukkk temizledim cnm ama koku bulaşık makinesinden değilde lavabonun altindaki giderden geliyormuş bulaşık makineside temizlenmiş oldu 😁
cokkasmabeabi Pnr_KMRC1 bu şey gibi oldu evdeki kokunun ve çıkan küçük böceklerin sebebini anlayamam, sonra patates soğan koyduğum dolabı acınca büyük bir şokla karşılaşmam 😂😂😂 neyse benimki daha kötüydü en azından 😁
Zeyno19 Pnr_KMRC1 makine tamizleyici alip makineyi boşta calistir canim iki ayda bir yapiyorum ben koku olmuyor sonrasinda bulasiklarimda daha temiz yikaniyor